trip inroduction image
Романтичний Париж!
Новорічний Париж + 4 країни
440
Учасник клубу
470
Новачок
  • Київ
  • Вінниця
  • Перемишль
  • Прага
  • Нюрнберг
  • Париж
  • Люцерн
  • Відень

Деталі та родзинки подорожі

asset icon
Різдвяні ярмарки
Відчуйте справжній дух свят, мандруючи яскравими новорічними ярмарками Праги, Нюрнберга, Парижа, Люцерна та Відня! Це подорож, де кожне місто наповнене ароматом глінтвейну, сяючими вогнями та неймовірною атмосферою очікування Нового року. Незабутні пригоди й святковий настрій гарантовані!
asset icon
Новий рік в Парижі
Зустрічаємо Новий рік разом у самому серці Парижа! Уявіть: набережна Сени, нічне небо, феєрверки і келихи шампанського в руках. Весела компанія, сміх та шалена атмосфера, що зробить цей Новий рік незабутнім!
asset icon
Враховані екскурсії в кожній країні
В нашій подорожі ми підібрали найкращих місцевих гідів. У вартість орг. збору входять екскурсії у Празі, Відні, Парижі, Нюрнберзі та Люцерні.
asset icon
5 країн за 8 днів
За ці неймовірні 8 днів ми побачимо цілих 5 країн! Ще й Польшу по дорозі трохи побачимо =) Франція, Швейцарія, Австрія, Німеччина та Чехія чекають на нас.
asset icon
Мандрівка на кораблику
Ми відвідаємо найулюбленішу атракцію усіх Бідняжок – некваплива прогулянка тихими водами річки Влтави та Сени на туристичному кораблику із келихом смачного вина або пива, ситним обідом та історіями міста! КРУТО Ж?
asset icon
Перетин кордону потягом
Ми вирушаємо на потязі Інтерсіті+ Це набагато комфортніше та в декілька разів скорочує проходження кордону з Польщею, протягом переїзду можна випити кави чи перекусити в вагоні ресторані.Ми доїдемо потягом до Перемишля, а далі комфортним автобусом помчимо назустріч пригодам.
asset icon
Вечірній Париж
Краще Парижа може бути тільки вечірній Париж – у яскравих вогнях місто розкривається із зовсім іншого боку. Прокатаємось Паризьким Мангеттеном - Ля Дефанс, дізнаємось про подвійне життя прекрасного Булонського лісу , проїдемось найдорожчою вулицею в Європі - Єлисейські поля. Відкриємо для себе нешаблонний Париж!
asset icon
Сніданки включено
В усіх наших готелях для нас зранку приготують смачний та поживний сніданок типу шведський стіл.
asset icon
Проїзд комфортабельним автобусом
Переміщуватись по Європі ми будемо в комфортабельному автобусі класу Euro-5, або вище. Наш автобус спеціально розроблений для дальніх переїздів. Зручні сидіння, клімат контроль та гарна команда водіїв-професіоналів зроблять дорогу легкою і швидкою.
asset icon
Швейцарські Альпи
Проведемо 6-ий день нашої мандрівки в одному з найкрасивіших міст Швейцарії - Люцерні, його оточують Альпи з засніженими вершинами, неперевершене гірське озеро та стародавня атмосфера.
asset icon
Німецькі пивоварні та вулична їжа
У Нюрнберзі є сотні закладів, щоб скуштувати справжніх німецьких ковбасок з класичним пивом, а ратушний погріб Нюрнберга- це величезний зал з винними бочками в яких понад 650 видів вина та 600 років німецьких традицій... тут точно варто зупинитись.

Доступні виїзди

Дата подорожі
Кількість днів
Кількість місць
Організаційний збір (від)
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів + Дісней
26 жовтня - 02 листопада 2024 р.
88 днів
Місць немає
385
425
guaranteed departure icon
Романтичний Париж!
Новорічний Париж + 4 країни
28 грудня 2024 р. - 04 січня 2025 р.
88 днів
Є вільні місця
440
470
Забронювати
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів + Дісней
22 - 29 березня 2025 р.
88 днів
Є вільні місця
410
445
- учасник клубу
- новачок

Організаційний збір

Учасник клубу
Новачок
alarm icon
В зв'язку потребою завчасного бронювання готелів перевізників та гідів, повернення авансових платежів без штрафів, можливе не пізніше ніж за 30 днів до початку подорожі . Після цього часу, потрібно знайти заміну Учасника для подорожі, який не їде.
Організаційний збір залежить від категорії обраного номеру та розраховується на ОДНУ особу (включає всі пункти, які вказані нижче).
Також нагадуємо, що в тур-клубі діє система авансів для підтвердження бронювання місць.
Дітям до 12 -ти років діє знижка 10%.
Як отримати клубну картку та стати учасником нашого клубу?Детальніше

Враховано

Проїзд комфортабельним автобусом
Проїзд комфортабельним автобусом
Ми їдемо комфортабельним автобусом класу Euro-5, або вище.
Сніданки в готелях
Сніданки в готелях
У всіх готелях по маршруту проживання у нас включений сніданок.
Екскурсійний супровід у містах перебування
Екскурсійний супровід у містах перебування
У вартість оргзбору включені цікаві екскурсії у Празі, Нюрнберзі, Парижі, Люцерні та Відні.
24/7 організаторської підтримки
24/7 організаторської підтримки
Організатор твій надійний друг та помічник, завжди під боком. Він (або вона) завжди допоможе, розрадить та складе компанію в усіх веселощах та активностях подорожі. Ти точно знаєш, що можеш розраховувати на його підтримку та допомогу 24/7 впродовж всієї мандрівки.
Страхування
Страхування
Кожен учасник подорожі матиме якісну туристичну страховку.
Проживання в готелі
Проживання в готелі
В нашій мандрівці передбачено проживання в сучасних готелях популярної світової мережі.
Проїзд громадським транспортом
Проїзд громадським транспортом
Проїзд на метро у Парижі 2 дні по програмі подорожі в межах міста.

Додатково

Радіогід на період подорожі
Радіогід на період подорожі
Для максимальної зручності та з метою збереження соціальної дистанції під час екскурсій ми використовуємо радіогіди. Вартість оренди приборів - 10 євро на весь період мандрівки.
Додаткові екскурсії (відвідування за бажанням)
Додаткові екскурсії (відвідування за бажанням)
(Екскурсії відбудуться за наявності 30 бажаючих) Кораблик у Празі з обідом та напоями - 30 євро; Градчани у Празі - 10 євро; Монмартр - 15 євро; Кораблик в Парижі - 30 євро; Латинський квартал - 15 євро; Вогні нічного міста - 25 євро; подорож у Бамберг - 35 євро; Шенбрунн та Бельведер - 15 євро.
Квиток на потяг Інтерсіті+
Квиток на потяг Інтерсіті+
Квиток до Польщі в одну сторону(вартість залежить від міста, з якого ви будете вирушати). А назад додому будемо повертатися автобусом.
Туристичний збір
Туристичний збір
Кошти, виручені від сплати цього збору направляються місцевою владою на благоустрій та розвиток туристичної інфраструктури в регіоні. В даній подорожі сума податку складає 5 євро за весь період проживання.
Вхідні квитки в Діснейленд
Вхідні квитки в Діснейленд
(відвідування за бажанням) 1 парк - 113 євро дорослий / 104 євро дитячий; 2 парки - 142 євро дорослий / 132 євро дитячий. (квитки на метро до / з Діснейленду оплачуються додатково)
organizer slider background

Організатори

БА
Будженко Альона
відповідальна
good smile430 з 432 людей вподобали цього організатора
СТ
Саракуз Тетяна
відповідальна
good smile58 з 59 людей вподобали цього організатора
ЧМ
Чепурна Марина
відповідальна
good smile6 з 6 людей вподобали цього організатора

Програма подорожі

1 День
Вперед, за французькими пригодами
28 грудня 2024 р. субота
Початок мандрівки
Виїзд з Вінниці
Потягом до Польщі
13:26 Збір в холі залізничного вокзалу.

Оскільки основна частина групи стартує з Вінниці, збираємось заздалегідь для отримання квитків та проходження невеликого інструктажу) (потяг з Вінниці на 13:56)

13:56 Потяг Інтерсіті+

На багаточисельні прохання та для покращення нашої мандрівки подорожувати по Україні та перетинати україно-польський кордон ми будемо потягом Інтерсіті, що є набагато зручніше, а головне швидше. Потяг прибуватиме до польського міста Перемишлю, де ми пересядемо на комфортабельний автобус, який і повезе нас далі по маршруту, минаючи черги та простої на кордоні.  Вам не потрібно турбуватись про придбання квитків, ми це зробимо гуртом. Зазвичай купуємо квитки другого класу.Якщо хтось бажає придбати квиток першого класу, зверніться до організаторів і ми допоможемо :) Також додаткова зручність в тому, що Ви можете розпочинати свою мандрівку з Києва, Хмельницького, Тернополя чи навіть Львова. Обирайте потрібне при реєстрації)

20:30 Орієнтовний виїзд в Прагу

Час виїзду орієнтовний, усе залежить від пунктуальності нашого потягу. Збираємось в нашому комфортному автобусі та прямуємо в Прагу.

Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
2 День
Прага, Чехія
29 грудня 2024 р. неділя
Карлів міст
прогулянка на кораблику по Влтаві
Собор святого Віта
09:00 Сніданок.

Cанітарна зупинка перед містом. Випили кави, вмились - ну все, можна й на прогулянку!

10:00 - 12:00 Пішохідна прогулянка

Прогуляємось по історичному центру Праги!

Від Порохової вежі ми пройдемо королівським шляхом, уявімо себе богемською знаттю. Пройдемось повз найбільш визначних місць Праги - Старомєська та Вацлавська площі, Клементинум, дійдемо Целетною вулицею до знаменитого астрономічного годинника і аж до Карлового Мосту, і хто знає, можливо наше потаємне бажання здійниться, якщо попросимо гарно святих)

12:30 - 14:30 Прогулянка на кораблику по Влтаві

Втомились, вже б пообідати..Запрошуємо на найулюбленішу атракцію усіх Бідняжок – неквапливу прогулянку по річці Влтаві на туристичному кораблику із келихом смачного вина або пива, ситним обідом та історіями міста! КРУТО Ж?

Прага  відкривається зовсім з іншого ракурсу - Танцюючий будинок, сучасні скульптури та мости... До речі, обов'язково загадаємо найпотаємніше бажання, яке обов’язково здійсниться після цієї шикарної мандрівки!

Також нам відкриється унікальне явище…водні шлюзи, крізь які буде проходити корабель. До речі, Прага - чи не єдина столиця, в центрі якої побудували такі шлюзи)

Друзі, окрім кораблика у Празі, в нас ще буде кораблик у Парижі, де ми будемо плисти по Сені...але це згодом.

16:00 Поселення в готель. Вільний час.

Цей час ви можете використати як завгодно!

Ми рекомендуємо піти в район Градчани - в минулому саме тут жили королі. А тепер височіє собор святого Віта, та відкриваються просто приголомшливі види на столицю - червоні дахи, річка, це просто нереально!

Друзі, ввечері пропонуємо  влаштувати пивний кроул та дегустацію найсмачніших страв! Ще не забути купити подарунки - чеське пиво, сир Гермелін, шоколад...ууух, головне, щоб в валізі вистачило місця!

Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
3 День
Нюрнберг, Німеччина
30 грудня 2024 р. понеділок
Ринкова площа
Фахверкові будинки
Червоне пиво
Бамберг
07:00 Сніданок.

Сьогодні будемо гуляти в Німеччині, а щоб день пройшов цікаво та атмосферно, зранку треба смачно поїсти)

08:00 Виїзд в Нюрнберг

Наш будинок на колесах відвезе нас в маленьке гарне місто. А поки що можна відпочити, чи подивитись фільм - обирати Вам

12:00 - 14:00 Пішохідна екскурсія у Нюрнберзі

Погуляти старовинними вуличками поміж кольорових фахверкових будинків..Ми в Баварії, Німеччина!

Подорож подарує нам багато затишних двориків та старовинних будівель XIII століття. Гарненькі фото та особливий колорит:) Ринкова площа, мости, смачні пряники Лебкухен, особливий рецепт сосисок та ще багато цікавого.

14:00 Вільний час та подорож до Бамберга.

Спробуємо місцеве червоне пиво, сосиски. Купимо сувеніри та просто погуляємо) Можливо, хтось захоче відвідати музей, чи потрапити в "квартал червоних ліхтарів" - так, так, в Нюрнберзі є й таке)) Все покажемо та розкажемо)) Також для всіх бажаючих буде можливість відвідати сусіднє містечко Бамберг.

20:00 Виїзд до Парижу
Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
4 День
Bonjour, Paris!
31 грудня 2024 р. вівторок
Базиліка Сакре Кер
Ейфелева вежа
Пагорб Монмартр
Ми в Парижі
Святкуємо Новий Рік
07:30 Зупинка на сніданок.

Снідаємо. Готуємось провести день під небом Парижу!

09:00 Автобусна екскурсія Парижем.

Ахх, аккордеон, круасани та романтики всього світу! Таааак, це Париж! Друзі, місто настільки велике, що знайомство з ним ми розділили на 2 частини. Спочатку проїдемо автобусом у Латинський квартал, набережними Сени та побачимо ще багато цікавого. Фотопаузи точно будуть.

12:00 Монмартр

Париж, як і годиться величному місту, розкинувся на 7 пагорбах. Найвищий з них - Монмартр. Осередок митців, кабаре та того самого паризького духу.  З висоти пагорба відкривається панорамний вид на Париж, а базиліка Сакре-Кер знизу виглядає ніби біле кремове тістечко! Пройдемось атмосферними вуличками, почуємо історію Даліди та дізнаємось, як правильно сказати я тебе кохаю на більшості мов світу) Саме тут пройде пішохідна частина нашої екскурсії. Не побувати на Монмартрі - це значить не пізнати Парижу..Саме тому ми включили цю прогулянку в обов'язкову програму. По місту пересуваємось громадським транспортом

14:00 Час поїсти)

Перед насиченою вечірньою прогулянкою по знаменитому пагорбу пропонуємо смачно поїсти біля відомого кабаре Мулен Руж.

16:00 Поселення в готель. Відпочинок
18:00 Вільний час біля господині Парижа. Прогулянка по Сені

Можна влаштувати пікнік на Марсовому полі, або якщо берете заздалегідь квитки, піднятись наверх Залізної леді.

Все цікаве знаходиться біля річки. Тому ми з бажаючими присядемо на борту кораблика і роздивимось все ближче) По нашому маршруту аудіосупровід буде розказувати про ті, чи інші визначні місця. Прогулянка на кораблику триває 1 годину.

22:00 Збираємося та святкуємо Новий рік!

Під зоряним небом біля Ейфелевої вежі розгортається феєрверк, а вулиці міста наповнені радістю та очікуванням дива. Париж перетворюється на місце, де кожен момент стає спогадом, що зігріває душу. Збираємося всі разом, підіймаємо келихи та святкуємо Новий рік.

Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
5 День
Paris. Day 2
01 січня 2025 р. середа
Діснейленд
Латинський квартал
Лувр
Люксембурзький сад
Вогні нічного міста
09:00 - 10:00 Сніданок. Виселення

Ммм, ці круасани, запашна кава...Трохи підкрипились, нічого не забуваємо! 

10:30 Вільний день в Парижі або подорож у Діснейленд

Хто лишається в Парижі - пропонуємо прогулятись по осередку студентів та справжньої Франції, щоб ввібрати себе дух свободи ще більше..Люксембурзький сад, фонтани, церква св.Северина... Латинський квартал та острів Сіте, саме тут починався Париж, тому ми просто не можемо не завітати сюди. 

Також є у нас таємна місцинка, звідки можна безкоштовно помилуватись панорамою на найромантичніше місто світу! На даху торгівельного центру Galeries LaFayette можна пофотографуватись та роздивитися місто ще з одного ракурсу.

Ну а далі можна і до Лувру прямо по вуличці Ріволі та через королівський сад. Тут є на що подивитись.

19:00 - 21:00 Вогні нічного міста

Ввечері запрошуємо на екскурсію "Вогні нічного міста".

Побачимо зовсім інший Париж: багатий, пікантний, діловий. Такий суперечливий, але від того ще більш прекрасний! Хмарочоси в La Defense, Булонський ліс, бутіки Yves Saint Laurent та інших, а на завершення вип'ємо келих ігристого під мерехтіння тисячі вогнів Ейфелевої вежі. La vie est belle, n'est-ce pas ?

21:00 Переїзд в Швейцарію

Кажемо Парижу до нових зустрічей, адже попереду нас чекає приголомшлива природа Швейцарії 

Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
6 День
Люцерн, Швейцарія
02 січня 2025 р. четвер
Люцерн
Люцернське озеро
Породож в Цюрих
Музей Кунстхаус
07:00 Зупинка на сніданок
09:00 Оглядова екскурсія по Люцерну

Оглядова екскурсія з місцевим гідом, під час якої ми відкриємо усі секрети успіху цього міста (входить у вартість подорожі). 

Люцерн – місто must see для туристів, бо це одне з найкрасивіших міст Швейцарії : живописне озеро, високі  засніжені гори і неперевершена стародавня атмосфера міста. Елегантні трамвайчики граційно рухаються поміж вулиць з розписними будиночками.  Подейкують, десь тут у скелях ховається славнозвісний лев і ми відшукаємо його, а потім влаштуємо посиденьки біля Люцернського озера - наймальовничішого місця Швейцарії!

12:00 Вільний час в Люцерні або подорож у Цюрих

Цюрих – місто точного часу та заможних людей. Як виглядає найдорожче місто світу? Зовсім не таким як його уявляють... Цюрих - сонячний, яскравий, вражає одночасно своєю розкішшю та затишком середньовічних вуличок. Тут рай для перфекціоністів : ідеальні будинки, рівні дороги і тротуари, озера, навіть лебеді, здається, плавають за розкладом, настільки все чітко і продумано до дрібниць. Водночас кав’ярні кличуть до себе запашною кавою та ароматними круасанами. Ні, Цюрих не холодний і не зверхній, тут кожен може знайти відпочинок по душі : відправитись у Лінденхоф, аби зробити найкращі світлини чи помедитувати чи милуватись полотнами Моне у музеї Кунстхаус. А може прогуляєтесь брендовими бутіками на Банхофштрасе?

18:00 Збір в автобусі. Переїзд

Втомлені від побаченої краси збираємось в автобусі та їдемо в транзитний готель на території Німеччини

Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
7 День
Відень, Австрія
03 січня 2025 р. п’ятниця
Хофбург
Палац Шенбрунн
Бельведер
Вуличні смаколики
08:00 Сніданок.

Щоб наступний день пройшов гарно та насичено, треба ситно поснідати. Підкрипились, зібрали речі та вперед, на зустріч з Австрією.

09:00 Виселення. Виїзд в Австрію

Прямуємо до останнього екскурсійного міста - Відня!

13:00 - 15:00 Імперський Відень. Пішохідна прогулянка

Автобус привезе нас на площу Марії Терезії -  в саме серце столиці Австрії.

Ми почнемо знайомство з прогулянки пішохідною частиною центру, через старовинні ворота ми пройдемо до зимової резиденції імператорів - палац Хофбург, прогуляємося головною туристичною вулицею Грабен, побачимо найдавнішу кав’ярню, де купувала солодощі імператриця Сісі, і звичайно ж, серце міста - величний собор святого Штефана.

15:00 - 19:00 Вільний час у Відні

Смачні сосиски та штрудлі, величезна кількість музеїв точно не дозволять засумувати. У Відні навіть є спеціальні коні, що танцюють! За додатковою порцією адреналіну можна поіхати у парк розваг Пратер А якщо хочете ще послухати гіда - запрошуємо на автобусну прогулянку до палаців Шонбрунн та Бельведер, а також побачимо екологічний будинок Хундертвассера. Відень вміє здивувати!

19:00 Їдемо автобусом додому
Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
8 День
Повернення в Україну
04 січня 2025 р. субота
Повернення додому
Відгуки
До нових зустрічей!
18:00 Орієнтовне прибуття у Вінницю

Орієнтовний час прибуття у Вінницю(залежить від часу проходження кордону).

Читати далі
travel program image

Транспорт

Проживання

rewiews slider background

Відгуки з попередніх подорожей

БО
Олена
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 11 лютого 2023 )
Дуже задоволена поїздкою !Море вражень,мега насичена програма!Організатори Ангеліна і Настя просто мега позитивні та класні дівчата.Водій на вищому рівні,гіди в усіх країнах також мені сподобалися! З задоволенням буду і надалі подорожувати з бідняжками👍🏻
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2023 20:43
МЛ
Мілаєва Людмила
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 20 квітня 2024 )
Вперше з Бідняжками. Все було супер, крім двох зауважень: хотілося автобус з ліжачками та залишитися в ціх країнах ще на деякий час! Дякуємо, Ангеліно!
Читати далі...
neutral smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
26 квітня 2024 23:01
БС
Софія
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 11 лютого 2023 )
Подорож неймовірна! Стільки країн можна побачити за 8 днів, здійснити свої мрії та спробувати щось нове. Екскурсії цікаві. Водії відповідально ставилися до дороги. Організатори чудові) Готелі були чистими і зручними, от тільки у Франції номер був маленьким як для трьох людей. Сніданки в готелях смачні. Тепер про країни в яких ми побували. Чехія, місто Прага, в цьому місті я другий раз і як завжди хочеться повернутися ще. Тут смачна випічка "трдло", пиво на кожному кроці, дивовижні споруди і багато місць куди можна піти. Німеччина, Нюрнберг і Бамберг, ці міста дають змогу повернутися в середньовіччя. Не високі доми, вузенькі вулиці та фортеця, яка оточує місто. На жаль мало дня, щоб побачити і познайомитися з цими містами. Франція, Париж, я мріяла побувати тут. Неймовірна країна, яскрава особливо ввечері. Всі ці пам'ятки архітектури 😍 чудові краєвиди на місто і саме головне ця подорож дала змогу побачити те що хотів. Швейцарія Люцерн і Цюрих, ці міста оточені горами, пейзажами, свіжим повітрям і гарними будиночками. Нам ще повезло попасти в Люцерні на фестиваль, який вони влаштовують раз в рік, але через ковід вони аж три роки не робили. Настільки все яскраво було, костюми, музика та ще й гарна погода. Австрія, Інсбрук, чимось схожа була на Швейцарію, теж оточена горами. Нам вистачило 8 годин щоб погуляти і подивитися на місто. Багато сувенірних магазинів і кафе. Гори які прикрашають це місто. Словами це не передати. Подорож настільки сподобалась, що хочеться поїхати ще!
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2023 10:57
ЖО
Жовтан Олена
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів! ГАРАНТОВАНО ( 11 лютого 2022 )
Чудова подорож, харизматичний організатор Ангеліна, розуміючі круті водії. Щиро дякую за масу вражень, прекрасні краєвиди, багато інформації....а ще багато шампанського...воно особливе під Ейфелевою вежею!!! ..і круті екскурсії корабликами!!! Це так захоплює!!... Дякую!!! Процвітання Бідняжкам, такої ж харизми, добробуту...Як завжди, Ви на висоті
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2022 10:51
БА
Алла
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 20 квітня 2024 )
Дуже велике дякую Ангеліні за чудову мандрівку. Все було організовано на високому рівні. Хочу також окремо подякувати водіям. Протягом поїздки водії зробили все, щоб подорожуючим було комфортно в автобусі. Також хочу звернути увагу на високу професійність наших гідів протягом екскурсій. Вони надали найцікавішу інформацію про країни, які ми відвідали. Загальне враження мандрівки не передати словами, одні найпрекрасніші емоції. Дякую ще раз Ангеліні і команді "Бідняжкам".
Читати далі...
good smileТранспорт
neutral smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
27 квітня 2024 14:57
ВВ
Вієр Вікторія
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 20 квітня 2024 )
Хочу залишити свій відгук. Вперше подорожую з вами, перед мандрівкою дуже сильно переживала(як то все має бути, а шо брати, а якшо я загублюся що робити ?)але дякуючи організаторам всі проблеми та питання швидко вирішувались, комунікація на 12 з 10. В автобусі тепленько і чисто( мінус лише в тому шо дуууже складна дорога і важка, все болить після нічних переїздів хочеця лягти але треба ще гуляти пів дня по місту) В цілому подорож минула дуже швидко , Я в захваті скільки ми всього побачили за цю мандрівку, вітали людей з днем народження, і всякі такі приємності, особливо мило було коли роздавали солодощі за те що ти в якійсь країні не загубив паспорт 😂. Найбільше на мій полив мене вразила саме Австрія, мені чомусь дуже не хотілося її полишати цю країну. Гіди надали багато цікавої інформації, відповіли на найдивніші деякі питання. А також неймовірним сюрпризом було шампанське з видом на ельфелеву вежу, це був найемоційніший момент. Хоча тур доволі складний зі сторони витривалості, приблизно 20-25 тис.кроків щодня але думаю що воно того вартувало. Стільки побачити, отримати стільки неймовірних емоцій, захопливих вражень та відчуттів… ну це просто нереально круто. Дякую♥️ Я впевнена шо це тільки початок моїх подорожей.
Читати далі...
neutral smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
26 квітня 2024 23:27
МД
Медвєдєв Дмитро
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 11 лютого 2023 )
Це була моя перша така велика подорож. Я її запам’ятаю на усе життя! Дуже дякую тур-клубу бідняжки!
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2023 10:06
КС
Коломієць Світлана
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів! ГАРАНТОВАНО ( 11 лютого 2022 )
В першу чергу, хочу сказати дякую за можливість відвідати 5 країн всього лише за 8 днів. Окрема подяка водіям, які протягом всієї подорожі підтримували чистоту в автобусі. Ангеліна чудова супроводжуюча, яка була на зв'язку 24/7 , і в разі потреби завжди допомагала та давала поради. Всі готелі чисті та охайні, єдине в Франції немає фену, тому раджу брати з собою. Сама програма подорожі дуже насичена, тому ви точно не заскучаєте)
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2022 10:12
МН
Моспан Наталія
Романтичний Париж!
6 країн БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ ( 29 вересня 2023 )
Подорожую завжди лише з Бідняжками, вони найкращі! Автобус в цій подорожі був як рідний дім для нас, водії чемні і доброзичливі,за що велика подяка ! Ангеліна і Яна справились на відмінно,вихід знаходили в усіх ситуаціях, молодчинки 👍,так тримати Тур дуже насичений, багато країн, багато часу в дорозі,але в кожному місті був час і для екскурсій і вільний також. Готелі хороші, найкращі в Польщі і Чехії, сніданки всюди відмінні! Вже мрію про нову подорож, дякую улюбленому клубу,бажаю подальшого розвитку, а нам всім Перемоги у війні!
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
07 жовтня 2023 13:40
БР
Руслана
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 11 лютого 2023 )
Чудова програма подорожі, вона дає можливість побачити стільки країн за короткий проміжок часу. Підходить для любителів природи і затишку, а також для тих кому подобаються хмарочоси, великі міста, купа магазинів та салонів, або зовсім моторошні вулички та будинки. Різноманітна національна кухня і страви, з якими ми знайомилися кожного дня. Від копченого пива, до равликів з цибулевим супом. Організатори були як найкращі друзі, завжди підтримували нас і тримали зв'язок 24/7. Також робили приємні бонуси і подарунки які підіймали настрій. Готелі були супер, зі всіма зручностями і крутими сніданками у вигляді шведського столу. А види з вікон то вау, як і м'якеньке ліжечко. Гідеси були також мега крутими, особливо у Франції та Чехії. Розповідали від душі, жартували, показували багато дивовижних місць і знали відповіді на все, що нас цікавило А на останок хочеться розповісти про наш тимчасовий другий дім на колесах, та чудових водіїв, які швидко та без проблем нас доставляли до місця призначення. Мили віконечка, щоб ми краще бачили краєвиди Парижу, і допомагали з валізами. Взагалі тур прекрасно продуманий, дав змогу відволіктися від ситуації в країні, та здійснити мрії людей.
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2023 10:34
БТ
Тетяна
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 11 лютого 2023 )
Словом круто неможливо висловити всіх емоцій що переповнюють під час подорожі та і потім. Дівчата організатори все було супер ви великі молодці. Програма дуже насичена і цікава. Дякуємо за нові знання неймовірні враження просто приголомшливі краєвиди...
Читати далі...
18 лютого 2023 19:06
БЛ
Лідія
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів + Дісней ( 23 березня 2024 )
Подорож би назвала "Пригоди українців в Парижі", скептично ставилася до цього міста, але дійсно у ньому є якийсь свій дух. Хороший автобус, водії, Настасія дуже витримана і намагається допомогти з будь-якими проханнями. Вразила Швейцарія своєю природою і дуже помірним життям, і Австрія своїм імперським розмахом в архітектурі. Цікаві гіди, видно, що досліджують і передають свої захоплення країнами у тих екскурсіях. Єдине в описі подорожі можна додати додаткові витрати на метро в Парижі, щоб розраховувати наперед. Загалом задоволена. Дякую за подорож!
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
29 березня 2024 22:08
БД
Діана
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 06 травня 2023 )
Це та поїздка, в якій на третій день уже хотілось додому. Отож, по дням: В Празі, в разгар дня(в нас це було приблизно 5 годин вечора), коли ви будете в центрі міста, вас змусять їхати на трамваї до готелю заселятись, на що ви витратите більше 2 годин вільного часу і 30 крон в кожну зі сторін. Чому не можна зробити заселення в кінці дня, наприклад о 22:00,(як це просили усі абсолютно) незрозуміло - аргументовано це було тим, щоб не дьоргати водіїв, тільки в нас було дві різні групи і як результат їх дьоргали двічі з різницею в півтори години замість одного організованого вечірнього. Сніданок дуже скудний. У Франції готель знаходиться в 24 зупинках метро(40 хвилин часу) і +15 хв пішки до станції. Нам не повезло, в нас був дощ і холод, що додавало ентузіазму добиратись до готелю після нічного переїзду, в який ми потрапили після години ночі. Можливо не варто так навантажувати програму в цей день, враховуючи багато вільного часу в наступний. Фізично дуже складно і молодим, і людям старшого віку. В програмі подорожі вказано, що після Нюрнбергу буде Бамберг, вот тільки не вказано, що за то треба доплатити додатково 35 евро. У Швейцарії в нас відмінився підйомник, замість цього ми ходили на кораблик - дуже раджу- це найкраще, що я побачила за весь тур. В Німеччині перед Австрією дуже гарний і приємний готель і сніданки смачні і з великим асортиментом. Найбільше сподобались Швейцарія і Австрія. Дуже сподобались гіди в Німеччині, Швейцарії і Австрії. Водії дуже лояльні і доброзичливі. У Франції нам півгодини під дощем довелось чекати людей, що в цей момент були у магазині. Можливо варто переглянути політику запізнень. 40 стомлених, змерзлих і промоклих чоловік чекали двох півгодини.
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
neutral smileОрганізатор
neutral smileПрограма подорожі
neutral smileЗагальне враження
13 травня 2023 17:36
БТ
Тетяна
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 11 лютого 2023 )
Дякую Ангеліна та Анастасія за чудову організацію подорожі, все чітко, професійно, грамотно, молодці!!! Отель сподобався в Німетчині та Чехіі, від Лідіі в Парижі я просто в захваті, водіі спокійні та терплячі не дивлячись ні на что, темп просто шалений, але все витримали! Дякую дуже!!!
Читати далі...
18 лютого 2023 11:36
БН
Неля
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 20 квітня 2024 )
Неймовірно крута, цікава подорож!!! Програма дуже насичена і цікава, багато різних екскурсій, ідеально для тих хто любить активний відпочинок, добре продумана програма подорожі, все чітко. Коли почитала попередні відгуки, то були певні моменти щодо того наскільки важко перенести нічні переїзди і багато часу в автобусі. Але ця подорож настільки цікава і насичена, що одразу забуваєш про це. Готелі для проживання нормальні, зі всім необхідним, крім одного в якому не було фена. Автобус зручний, чисто, акуратно Всі міста залишили дуже круті враження!!! Мінус за російсько- мовного гіда в Німеччині. Тим більше, що в тур клубу є стійка патріотична позиція. Були певні непорозуміння з приводу надання інфо щодо доручення на виїзд дитини. І перед виїздом на вокзалі нас не дочекалися в вказаному місці, в чаті інфо ніякої не було. Логічно ми йшли на перон, додзвонитися до організатора не могли, бо в чаті був вказаний робочий номер. Прохання більш відповідально відноситись до організаційних моментів. На цьому закінчились непорозуміння і почалась неймовірна подорож. В інших питаннях організатор компетентна, чітко і цікаво продумана подорож. Рекомендую і бажаю всім здійснити цю подорож! Дякую за можливість так цікаво відпочити !!!❤️
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
27 квітня 2024 02:02
ЛТ
Луценко Тетяна
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 11 лютого 2023 )
Привіт !тепер я точно належу до клубу бідняжок😊Враження неймовірні,а тим більше в такий непростий час ,тож в принципі це своєрідна психотерапія 😍! Але ж по порядку☺️ Подорож починається з зустрічі з бідняжками,але не обов’язково бути в Вінниці ,я ,наприклад,з Києва і бідняжки вас зустрінуть в Вінниці в Інтерсіті у Вінниці😉Тож ви можете планувати свою подорож з іншого міста!Далі вас зустрічають у Перемишлі чудові водії та автобус ,на рахунок зручності звичайно хочу сказати ,що важкувато в ньому їхати таку тривалу подорож,оскільки він не з нових версій і звичайно не такий зручний як хотілось би 🥹,тісно між кріслами ,що спереду і коли вони розкладаються ,то голова сусіда у вас на колінах🤪,тож треба надіятись на адекватність подорожуючих🤐На рахунок організаторів-це вихователі для дорослих людей😀,що вміють і підбадьорити і гарне слово сказати і заспокоїти і вирішити будь-яку проблему різної складності 🙏🏻це просто захоплення!Дякую вам дівчата Ангеліна та Анастасія🌸🥰👍🏻! На рахунок номерів ,оскільки я подорожувала сама,то перед бронюванням номера я уточнила,що хочу двохспалне ліжко,тобто номер для двох ,але хочу бути там сама,оскільки хотілось відпочити максимально після тривалого переїзду 🤷‍♀️ і я оплатила додатково за таку перевагу, і мені пообіцяли ,що так і буде і так звісно я була сама ,але в номері «singl” ,де малесенький номер та майже дитяче ліжко 😞,мене це дуже збентежило і звичайно я звернулась до організаторів,де мені надали відповідь,що інколи готель сам вирішує як розселити одного подорожуючого🤷‍♀️ Звичайно готелі в різних країнах різні ,як і сніданки ,все залежить від країни перебування і серед трьох готелів в Празі,Парижі і маленькому містечку в Німеччині,останній був найкращий 👍🏻 Організатори згладили ситуацію,заспокоїли мене і побудували смаколиком з Австрії за таке непорозуміння ☺️!це важливо для туриста,що його чують та звертають увагу на його прохання! Звичайно це просто деталі подорожі технічні ,але важливі,бо відновлюватися в подорожі треба 🤷‍♀️як не крути! Але саме найкраще це сама подорож 🥰🥰🥰просто неймовірно насичена програма,все детально розписано в кожному місті чудові гіди,звичайно хочеться зменшити російкомовну кількість гідів,але організатори дійсно детально приділяють цьому увагу ! Країни ,в які ви потрапляєте,цеинасиільки різні враження і єдине спільне це позитивні враження! В кожному місті,яке включене у подорож ,ви знайдете своє почуття і можливо це буде любов з першого погляду ,як у мене до Праги та Парижу☺️☺️☺️ Всі міста в переліку подорожі просто неймовірні,цікаві екскурсії і взагалі програма,тож раджу іти на все,що пропонують ,бо такого ви самостійно собі не влаштуєте це 100%! Звичайно,якщо ви вже не перший раз,то вибирайте самі,що до душі☺️☺️☺️ Це подорож мрії 🌷🌷🌷це закритий гештальт для багатьох,що за такий короткий час ви побачите просто неймовірні міста! Тож висновок такий як і на початку😅😅😅я хочу ще подорож з бідняжками ! Дякую вам 💙💛
Читати далі...
neutral smileТранспорт
neutral smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2023 00:26
БР
Руслана
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 19 серпня 2023 )
Саме їду із подорожі і хочеться залишити відгук) Дівчата-організатори великі умнічки! Завжди допоможуть і підкажуть. Під час подорожі ніяких проблем не виникало, усе організовано і злагоджено. Був створений загальний чат, куди організатор Ангеліна надсилала усю інформацію, що дуже зручно, бо завжди знаєш, що тебе чекає і ще багато корисної інформаціії (цікаві місця, куди сходити, що купити, що поїсти тощо) Їхали комфортним великим автобусом, де є розетки, щоб підзарядити свої гаджети і клімат-контроль у салоні, де температура завжди ідеальна😍 Щоб вам було зручніше під час поїздки - раджу взяти плед і подушку (я через своє невміння збиратись у поїздки не взяла, то було важкувато викручуватись під час нічних переїздів) Найбільше у подорожі сподобався Париж та Відень😍 неймовірні міста, у які я просто справді закохалась😍😍😍 Екскурсії можете вибирати за бажанням (хочете - їдете, не хочете - організатори із радістю порадять, як провести вільний час); Під час мандрівки надавалось достатньо вільного часу, навіть якщо ти буваєш на усіх запропонованих екскурсіях. Це дуже круто насправді, бо є час на те, щою самостійно прогулятися містом, придбати сувеніри і зробити справи, які Ви собі запланували)) Щодо готелей, у яких ми зупинялися: було усе необхідне під час подорожі (можливість помитися, поспати у комфортному ліжечку, підкріпитися зранку перед дорогою смачним сніданком) На усіх екскурсіях гіди були україномовні, крім Швейцарії; добре обізнані із історією та архітектурою міст. Найбільше сподобалась гід Ірина у Відні. Із нею під час пішохідної прогулянки центром Відня була просто чудова атмосфера, хотілося провести із нею цілий день! Програма подорожі чітко прописана і розрахована по часу. Загалом враження від подорожі СУПЕР!!! Здійснилося 2 моїх маленьких мрії. Дівчатка-організатори радували приємними бонусами під час поїздки, створювали приємну атмосферу! Щиро раджу поїхати у цю подорож та насолодитися атмосферою 5-ти неймовірних країн🥰
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
26 серпня 2023 00:39
ГЛ
Граф Людмила
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів! ГАРАНТОВАНО ( 11 лютого 2022 )
Неймовірні враження від подорожі»Романтичний Париж»Враховуючи,що мандрівка тривала вісім днів і охопила п‘ять країн і здавалось би,що стомленність буде …Але,завдяки професійноі злагодженності команди водіїв і організатора Ангеліни наша подорож залишила лише чудові враження.
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2022 10:15
БЛ
Бабійчук Любов
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів ( 19 серпня 2023 )
Велике дякую, Ангеліні і Анастасії за чудовий супровід!!! Поїздка класна, з великими враженнями і приємними моментами. Одне побажання по- більше часу в Швейцарії і у Відні! Ви неймовірні і круті😍
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
28 серпня 2023 18:08
КА
Колосова Анастасія
Романтичний Париж!
5 країн за 8 днів! ГАРАНТОВАНО ( 11 лютого 2022 )
Я в восторге от поездки! Очень все понравилось, особенно оставили особенный след в моем сердце Париж и Прага❤️ Все очень организовано, есть выбор пойти на экскурсии или насладится атмосферой города в пешей прогулке в своё удовольствие) Отдельная благодарность Ангелине, всегда поддерживала и помогала в любых ситуациях❤️ «Бедняжки» так держать! Вы лучшие! Обняла каждого, кто участвовал в организации этого тура 🤗😽
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 лютого 2022 09:58
Поставити запитання