trip inroduction image
Курортний вікенд
Тустань Трускавець Славське
2650
Учасник клубу
2900
Новачок
  • Вінниця
  • Літин
  • Хмельницький
  • Тернопіль
  • Тустань
  • Славське
  • Трускавець
  • Львів
  • Вінниця

Деталі та родзинки подорожі

asset icon
Інсталокації
Неймовірно панорамні місця, величні гори, підйом на саму вершину гори Захар Беркут оглядовим витягом, скельне місто - фортеця Тустань, Водоспад Кам'янка, Трускавець. Де б ми не були, ми будемо в красивих місцях. А отже, звільняйте пам'ять на своїх телефонах, фоток буде дуже багато)))
asset icon
СПА Релакс
Поніжитись у термальній водичці це саме те, що треба для тіла та душі. Ми відвідаємо СПА-центр Молдова – це комплекс, який поєднує в собі розважальний та оздоровчий відпочинок, де і дорослі і діти зможуть чудово відпочити та оздоровитись. На території комплексу є басейни, джакузі, сауни, парні.
asset icon
Підйом в гори на оглядовому підйомнику
Ми здійснимо підйом у гори по оглядовій канатній дорозі, крісельним підйомником на висоту 964 метри. На підйомнику можуть підійматись як дорослі так і дітки в супроводі дорослих. Тривалість підйому та спуску орієнтовно 50 хвилин, що дозволить сповна помилуватись краєвидами. І головне ви будете на вершині гори і зовсім не натрудите свої ніженьки.
asset icon
Екскурсійно - релаксова подорож
Ми продумали кожну деталь цієї подорожі і ви зможете насолодитись активним відпочинком у поєднанні із справжнім релаксом та перезавантаженням. Ми віримо, що оздоровлення нового рівня повинне поєднувати ментальний відпочинок та фізичне відновлення.
asset icon
Місця сили
Ми відвідаємо скельне місто-фортецю Тустань, в якому зберігається сила епох. Тут ми відчуємо силу наших предків та наповнимось нею.
asset icon
Крута компанія та організатор подорожі
Тут все зрозуміло) Чудові люди поряд, позитивний та професійний організатор - душа компанії, нові знайомства, посмішки та цікаве спілкування.

Організаційний збір

Учасник клубу
Новачок
Організаційний збір залежить від категорії обраного номеру та розраховується на ОДНУ особу (включає всі пункти, які вказані нижче).
Також нагадуємо, що в тур-клубі діє система авансів для підтвердження бронювання місць.
Дітям до 12 -ти років діє знижка 10%.
Як отримати клубну картку та стати учасником нашого клубу?Детальніше

Враховано

Проїзд комфортабельним автобусом
Проїзд комфортабельним автобусом
24/7 організаторської підтримки
24/7 організаторської підтримки
Супроводжуючий у подорожі, це людина лідер та професіонал, яка зробить ваш відпочинок чудово організованим та незабутнім. Організатор 24/7 впродовж всієї мандрівки буде поряд, буде організовувати веселий, цікавий, емоційний відпочинок.
Проживання
Проживання
Проживаємо у комфортному, затишному готелі. Обираємо найкращі можливі варіанти для нашого відпочинку.
Туристичне страхування
Туристичне страхування

Додатково

Вхідний квиток Тустань
Вхідний квиток Тустань
Тустань Дорослі - 145 грн, діти до 12 років, пенсіонери, студенти, УБД - 105 грн.
Найдовша канатна дорога в Україні
Найдовша канатна дорога в Україні
Підйомник на гору Високий Верх: дорослі - 300 грн, УБД - 200 грн, діти зростом до 140 см - 160 грн, діти зростом до 110 см - безкоштовно.
Харчування в подорожі
Харчування в подорожі
СПА Молдова
СПА Молдова
СПА басейн та сауни 2,5 години - дорослі -340 грн, діти до 6 років - безкоштовно, діти від 6 до 12 років - 250 грн.
Майстер - класи
Майстер - класи
Дорослі - 200 грн, діти 150 грн. Обід "У Дворі" - 150 грн.
Похід "Недослідженні Карпати"
Похід "Недослідженні Карпати"
Супровід професійного гіда: дорослі - 100 грн, діти - 60 грн.
organizer slider background

Організатори

КЮ
Ковальчук Юлія
відповідальна
good smile8 з 8 людей вподобали цього організатора

Програма подорожі

1 День
Виїзд
19 липня 2024 р. п’ятниця
23:45 Збір у "кармані", навпроти Центрального Автовокзалу. Старт 23.45

Збір у кишеньці напроти Центрального автовокзалу (м.Вінниця, вул. Київська 8) Посадка в автобус. Старт 23:45. Чекаємо 15 хвилин і гоу в нашу подорож. 

Читати далі
travel program image
2 День
Карпати. Гора Високий Верх, оглядовий підйомник. Фортеця Тустань. Трускавець. Релакс в СПА комплесі. Вільний час.
20 липня 2024 р. субота
09:00 - 12:30 Карпати. Підйом на гору Високий Верх оглядовим витягом. Обід в колибі на горі. Гірські краєвиди.

Друзі, наша подорож розпочнеться у  Карпатах на вершині гори Високий Верх, що в межах курорту Захар Беркут. Ми поринемо в невимовні гірські пейзажі, куди піднімемось по оглядовій канатній дорозі, крісельним підйомником. На підйомнику можуть підійматись, як дорослі так і дітки в супроводі дорослих. Тривалість підйому та спуску орієнтовно 50 хвилин, що дозволить сповна насолодитись краєвидами. І головне ви будете на вершині гори і зовсім не втомитесь. Ми опинемось так високо, що оглядовість буде аж до Закарпатської області. На вершині гори є Колиба з панорамними видами, тут ми зможемо дивитись на гори та одночасно їсти карпатські страви і напої. Якщо ви бажаєте внести в свій відпочинок ще більше драйву, то можна піднятись на гору і на квадроциклі замість підйомника, що додасть ще більше неймовірних емоцій.

14:00 - 15:30 Скельне місто - фортеця Тустань

Цього ж першого дня, відвідаємо скельне місто - фортецю Тустань. Це унікальна пам’ятка історії та архітектури, аналогів якої немає в Європі. Це місце – де історію можна повернути назад та стати частиною культури Українського Середньовіччя. Місто-фортецю Тустань творить комплекс скель. Але Тустань - це не лише скелі, а село, де нашарувалися різні епохи.  Тут у нас буде захоплива пішохідна екскурсія з екскурсоводом, можливість помилуватись краєвидами Карпат та зробити круті фоточки. Біля Тустані є сувенірний ярмарок, та вулична їжа приготовлена на багатті, де ми смачно поїмо.

15:30 - 16:30 Збір групи. Переїзд у Трускавець. Поселення в готель.
17:00 - 20:00 Спа релакс в аква зоні Молдова

Збір групи біля готелю Золота Корона та переїзд автобусом до СПА Молдова. 

Поніжитись у термальній водичці - це саме те, що треба для тіла та душі. СПА-центр Молдова поєднує в собі розважальний та оздоровчий відпочинок, де і дорослі і діти зможуть чудово відпочити та оздоровитись. На території комплексу є басейни, джакузі, сауни, парні, спортивна зала. Тут час потече геть інакше. Ми відчуємо приплив бадьорості та сил, гармонію та спокій в душі, зможемо насолоджуватися повноцінним відпочинком. СПА процедури слід спробувати хоч один раз у житті, після чого Ви просто не зможете відмовитися від них.

20:00 - 23:00 Вільний час у Трускавці. Прогулянки вечірнім містом

Курорт Трускавець має безліч різних кафе і ресторанів, які відрізняються тематикою та кухнею. Ми можемо щодня відвідувати нові цікаві заклади та влаштувати собі гастро тур по смачним закладам Трускавця.  Де варто побувати: «Gendel Plyats», «Трембіта», «Львівська майстерня шоколаду», «Шухляда», «Клюберг».

Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
3 День
Традиції поколінь. Народні майстер - класи в етно - комплексі "У Дворі".Нескладний похід незвіданими Карпатами.
21 липня 2024 р. неділя
08:00 - 09:00 Сніданок

Прокидаємось, снідаємо та вирушаємо у мандрівочку Західною Україною. Увага! Сніданок включено у вартість подорожі! 

09:30 Збір групи в автобусі

Виселення та виїзд у гори. 

10:00 - 13:00 Нескладний гірський похід "Незвідані Карпати"

Відпочинок в горах влітку – це, перш за все, оздоровлення. Особливо корисне гірське повітря дітям та дорослим. Ми пройдемо чудовий маршрут, наповнений мальовничими краєвидами, стежками карпатських лісів, свіжим чистим повітрям та спокійними митями серед природи. Зробимо неймовірні фото та можливо і зустрінемо галявини із ягодами. 

13:00 - 14:00 Водоспад Сопіт

В Карпатах природа створила чимало красивих водойм, які милують око. Відомі та мальовничі водограї люди їдуть побачити з різних куточків нашої країни. Це й не дивно, адже саме під час подорожі Карпатами Ви зможете найкраще познайомитись з цим дивом природи. Несучись з гуркотом і великою силою, потоки води розбиваються на тисячі дрібних крапель ‒ це видовище варто побачити на власні очі хоча б один раз. Один з таких водоспадів протікає на території Національного природного парку "Сколівські Бескиди" Він має доволі промовисту назву – водоспад Сопіт. Висота водоспаду сягає 8-ми метрів. Сопіт вабить мандрівників своєю красою і міццю.

15:00 - 17:30 Етно - комплекс "У Дворі"

Друзі відвідаємо етно - комплекс "У Дворі" і отримаємо класний відпочинок. Тут час потече геть інакше для маленьких та дорослих. На нас чекає екскурсія в етно - музеї кульутри та побуту бойків, карпатське чаювання та винний погреб з дегустацією настоянок, майстер - клас по виготовленню масла, ткацтво та смачнючий обід серед гір та природи.  “Етно-музей культури та побуту у майстер-класах” створено у 2018 році з метою популяризації бойківської  культури та збереження пам’яток про побут наших дідів та прадідів. ВІн містить колекцію, що складається з близько 4000 експонатів у робочому стані. Відвідавши музей  ми зможемо побачити як вариться їжа в справжній печі на дровах, попробуємо  власноруч ткати полотно на ткацькому верстаті, змолоти зерно на жорнах, збити натуральне масло та продегустувати його. Майстер класи є і для діток і для дорослих, всім буде чим себе зайняти. Спробуємо, як було колись та збережемо зв'язок з минулим. 

18:30 - 21:30 Вільний час у Трускавці

 Гуляємо містом, парком. Вечеря в цікавих закладах міста. Курорт Трускавець має безліч різних кафе і ресторанів, які відрізняються тематикою та кухнею. Ми можемо щодня відвідувати нові цікаві заклади та влаштувати собі гастро тур по смачним закладам Трускавця.  Де варто побувати: «Gendel Plyats», «Трембіта», «Львівська майстерня шоколаду», «Шухляда», «Клюберг».

22:00 Збір групи. Повернення у Вінницю

Збір групи та виїзд додому. 

Читати далі
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
travel program image
4 День
День 4
22 липня 2024 р. понеділок
04:30 - 05:00 Приїзд у Вінницю.

Орієнтовне прибуття до 04:30 - 05:00. Залежить від нашої організованості та стану доріг. Зупинка при в'їзді в місто (Біля Західного автовокзалу). Та у кишеньці навпроти Центрального автовокзалу. По місту зупинок не робимо.

Читати далі
travel program image

Транспорт

Проживання

rewiews slider background

Відгуки з попередніх подорожей

БЛ
Людмила
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 02 травня 2024 )
Дякую за організацію подорожі. Дякую З С У за можливість відпочинку. Дуже сподобався Трускавеіь, Тустань. Гарні екскурсоводи. Лише у Львові, бажано змінити програму екскурсії, тому що надто багато часу і сил зайняла екскурсія, а екскурсовод Іван так захоплювався своїми розповідями, що не помічав, що люди давно втомилися, екскурсовод говорив, але не давав можливості одразу оглянути об’єкти. Це викликало незадоволення проведеним часом. Дякую водієві, що був чемним, відповідальним , завжди допомогав із валізою. Дякую всім, хто був у групі за разом проведений час і позитивний настрій.
Читати далі...
neutral smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
neutral smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
06 травня 2024 08:29
БО
Бас Олена
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 04 квітня 2024 )
Дуже класна подорож, професійно спланована з душею та максимальним комфортом. Сподобалось ВСЕ, хороший транспорт, сучасний отель, екскурсії, гіди....... Вперше подорожувала з Бідняками і вже не в останнє💙💛😘😘😘. Юлії окремо ДЯКУЮ 😘😘😘
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
08 квітня 2024 08:31
ГВ
Гринчук Володимир
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 15 серпня 2024 )
В цілому подорож сподобалась. Комфортабельний автобус, цікаві локації та програма.
good smileТранспорт
neutral smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
18 серпня 2024 23:34
НА
Новіцька Алла
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 11 липня 2024 )
Подорож супер! Дякую ,,Бідняжки,, за незабутні враження!!!!
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
14 липня 2024 23:01
БК
Катерина
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 25 квітня 2024 )
😍😍😍
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
28 квітня 2024 22:59
ДМ
Дяченко Марина
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 11 липня 2024 )
За цих три дні вражень мінімум на тиждень ☺️ У хорошому сенсі. Особливо насиченим був перший день подорожі — гори, водоспад, скельна фортеця і гроза, яка закріпила всі враження та емоції, а вони були неймовірними! Другий день — Трускавець. Цілком достатньо одного дня, аби відпочити в цьому місті, зокрема, обійти вздовж і впоперек. Спа — топ. Третій день — Львів. Приємна пані-екскурсовод, три години із якою пролетіли непомітно. Цікаво, не розтягнуто в часі та ліричних моментах. Інна — чудова супроводжуюча. Позитивна, розважлива, легка в комунікації. Завжди також звертаю увагу і на водіїв, бо вони також відіграють роль у комфорті подорожі. Пан Олександр — моє шанування) Якщо ви хочете збалансований відпочинок — часом розмірений, а часом більш активний — обирайте цю подорож, бо тут є все☺️
Читати далі...
good smileТранспорт
neutral smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
14 липня 2024 23:01
КЛ
Калужина Лариса
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 21 березня 2024 )
Неймовірна подорож! Дуже сподобалось, цікава програма, багато позитивних вражень. Щиро дякуємо організатору Юлії Ковальчук- позитивна , щира, піклувалася про кожного учасника!❤️❤️❤️
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
24 березня 2024 23:03
КА
Козаченко Анна
Вершини гір та Львів на травневі ( 07 травня 2021 )
Козаченко Анна Михайлівна. Поїздка дуже сподобалася. Емоції зашкалюють. Екскурсії чудові,водій привітний. Готель чудовий. Організатори-супер.
12 травня 2021 00:39
БС
Софія
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 25 квітня 2024 )
Відпочинок сподобався. Дуже гарні краєвиди, цікава історія різних місць від якої іноді важко відірватися. Найбільше сподобався Львів - вулички немов з пінтереста , смачна кухня, цікаві екскурсії які залишають незабутні враження. Багато чого позитивного але нажаль є й трохи незручностей такі як:автобус- в мене заброньоване заднє місце та якось так вийшло що сидіння зламане, брудне та нерухоме. Через це трохи важкувато було їхати , але незабутні враження від краєвидів та проведеного часу в цих містах трохи залагоджує . Надіюся надалі ви будете краще готувати автобуси до поїздки. Але в цілому дякую за цю можливість провести гарно час🥰
Читати далі...
bad smileТранспорт
neutral smileПроживання
good smileОрганізатор
neutral smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
28 квітня 2024 23:08
БЛ
Лілія
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 01 серпня 2024 )
Чудово провели час,перезавантажились , сподобалось усе Карпати,дощовий Трускавець і колоритний Львів.Дякуую за чудову подорож.
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
04 серпня 2024 23:24
СО
Сапига Олександер
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 26 жовтня 2023 )
Все було чотко)
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
29 жовтня 2023 22:16
ГО
Глухман Олена
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 17 жовтня 2024 )
Були деякі нюанси .але все вирішили загалом все норм!!
good smileОрганізатор
21 жовтня 2024 00:06
БІ
Інна
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 19 вересня 2024 )
Від подорожі в захваті, все сподобалось. Інна молодець. Програма супер. Єдине - для таких дальніх поїздок потрібен більш комфортний транспорт.
Читати далі...
neutral smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
22 вересня 2024 23:29
БО
Ольга
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 12 жовтня 2023 )
Ми не вперше подорожуємо з тур-клубом Бідняжка. Дуже сподобалась поїздка і програма подорожі. Я давно мріяла побувати в Тустані, моя мрія збулась. Проживання в готелі Золота корона було затишним і приємним, а сніданки взагалі суперові. Всім раджу відпочинок з тур-клубом Бідняжка, вже планую наступні подорожі.
Читати далі...
neutral smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
17 жовтня 2023 15:48
КВ
Костишен Віктор
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 25 квітня 2024 )
Бімба❤️‍🔥🔥
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
28 квітня 2024 23:02
КО
Коваль Оксана
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 01 серпня 2024 )
Дякуємо Юлі та Інні за подорож. Все СУПЕР
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
04 серпня 2024 23:32
БК
Борболюк Костя
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 25 липня 2024 )
Вершини гір великі і могутні, Не скорені віками велетні. А замки стародавні й незабутні, Усі себе показують в знаки. Собори, вежі, стіни у відзнаці Наввипередки всі проявляють лик Великі відстані, маленького туризму Нам не дозволять, щоб ентузіазм наш зник. Омріяні місця науки, Далекі неосяжні небеса, Не дали нам важкої скуки, І нам всім показали чудеса. Завзята і весела Ольга Розвіяла буденний час У зв'язці із двох історико знавців Нам показала перший клас.
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
28 липня 2024 23:37
БА
Березюк Альона
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 26 вересня 2024 )
Доброго вечора, хочу подякувати Бідняжкам за такі класні вихідні проведенні у Карпатах, Трускавці та у Львові, дякую вам, що у такий важкий для усіх час даруєте такі гарні емоції , подорожую з вами кожного року це уже традиція❤️ Хочу окремо подякувати нашій супроводжуючий Олі вона велика молодець, дякую вам за атмосферу подаровану упродовж подорожі🫶🏻 Нашим водіям окреме дякую❤️
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
29 вересня 2024 23:56
ГО
Гладкий Олександр
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 25 квітня 2024 )
То все було і є файно
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
28 квітня 2024 22:59
БТ
Бородін Тетяна
Вершини гір Трускавець Львів
Карпати Львів Трускавець ( 26 жовтня 2023 )
Дякую вам за неймовірний відпочинок! Все дуже дуже дуже сподобалося. За 3 дні стільки вражень, що неможливо описати словами. Я дуже рада, що ми обрали саме вас. Велика вдячність Елі та водієві за комфортну поїздку. P.s. Еля ви суцільний позитив.🤗
Читати далі...
good smileТранспорт
good smileПроживання
good smileОрганізатор
good smileПрограма подорожі
good smileЗагальне враження
30 жовтня 2023 13:38
Поставити запитання