Подорожі найтеплішого тижня жовтня - щоденник мандрівника

Минуло тижня Бідняжки багато мандрували, як завжди, звісно. Така тепла та ласкава осінь заманила мандрівників у найцікавіші та мальовничі куточки нашої країни. І з 19 по 26 жовтня ми побачили багато красот та знову побували у горах. Дивися світлини та плануй наступну подорож.

Одноденні мандрівки: калейдоскоп розваг

1.    У цю сонячну суботу під супроводом Анастасії Борзик наші мандрівники відвідали заповідник трипільської̈ культури Легедзино, дізнались захоплюючу історію предків та з головую пірнули у загадки минулого. А далі їх чекала неймовірна краса - Софіївський парк. Тут де відкривається багато нових локацій, тематичних зон та просто гарних куточків природи. Лише погляньте на цю красу! 

2.     А от із Андрієм Коляденко наші мандрівники побували у протилежно іншій подорожі – Чорнобилі! Осінь – і так досить таємнича пора, а ще більшої таємничості додає поїздка до Зони Відчуження. Андрій ділиться враженнями: «Будучи там отримали річну дозу «мурах по тілу», адже від побаченого навіть байдужі стають небайдужими. Пусті багатоповерхівки, порожні вулиці, засіяні дикою шипшиною та багатолітніми деревами, садочок та школа, де вже не почути сміх дітей... Саме та мандрівка, в якій прокидається інстинкт мандрівника, і хочеться досліджувати ще і ще».

 З неймовірно крутою компанією ми відвідали місто-привид Чорнобиль, занурились у минуле під час розповідей про цю місцину, пройшлися біля радянського експерименту «Радіолокаційної Дуги» або «Чорнобиль-2» та на власні очі побачили четвертий енергоблок. Це саме та подорож, яка наштовхує на роздуми над важливими проблемами людства! У наступну таку мандрівку ми збираємось 7 листопада.

3.    Цікаву мандрівку мали для любителів збирати гриби. Мельнічук Олександр разом із командою полювали на гриби на Житомирщині. Який азарт! А скільки задоволення ми отримали від цієї поїздки: файно погуляли осіннім лісом, помилувались Коростишівським кар’єром, з повними кошиками повернулись додому. Це було неймовірно! Уже 1 листопада їдемо знову – приєднуйся! 

4.    А ще хочемо поділитись новою мандрівкою від Оксани Боцул: Подільський релакс! Ми гуляли казковим Кам'янець-Подільським, дегустували крафтові вина і сири у надзвичайно гостинній садибі сім'ї Онищуків під живу музику. А ввечері релаксували у гарячих чанах в готелі на березі Дністра.

Також Бідняжки влаштували прогулянку на кораблику по Бакотській затоці із келихом шампанського. Зустріли там захід сонця. Увесь час мандрівки ми і релаксували, і співали, і танцювали, і просто насолоджувались неймовірними пейзажами Дністра. Це був 100% релакс! Приєднуйся до нас 14 листопада.

Карпатські мандри

Звісно, що в таку чарівну осінь просто неможливо обійтися без гір, їхньої краси та невимовної атмосфери, саме тому ми мали цілих 4 виїзди у Карпати. Тож ділимось враженнями із кожної мандрівки окремо.

Катя Власюк показала мандрівниками усі фішки Закарпаття, напоїла вином та скупала у чанах. Це були  ідеальні вихідні для тих, хто хотів відпочити душею і тілом: купання в гарячих чанах і термальних водах Косино, смачна і ситна закарпатська кухня, вишукане вино, ужгородська кава з тортиком та міцна палинка у замку Паланок. Все це якнайкраще допомагає перезавантажитись та відпочити по повній.  Катя запрошує тебе приєднатись уже 6 листопада до кайфового відпочинку. 

 

Ще одні яскраві вихідні група Бідняжок провела разом із Тетяною Луженецькою. Мандрівники діляться враженнями: «Ми провели яскраві вихідні в Закарпатті: відвідали озеро Синевир, водоспад Шипіт, піднялись на гору Гимба , поніжились у термальних водах Косино, завітали у замок Паланок, продегустували смачне вино та спробували справжню Закарпатську кухню!» Це була вельми насичена та емоційна мандрівка. 

А з Юною Монастирською наші мандрівники мали цілих три дні у горах. Це був дуже захоплюючий вікенд у Карпатах! Ми відвідали одне з 7 чудес України – озеро Синевир, відчули справжній колорит від прогулянки в Колочаві, підйомником піднялись на гору Високий Верх та продегустували смачні прикарпатські сири. Крім того, ми релаксували в термальних басейнах Косино та спробували смачні вина на заводі Чизай. Незабутній відпочинок, з якого ми привезли масу позитивних емоцій!

І це ще не все, решта затятих мандрівників мала фантастичний релакс у Карпатах на чолі з Ангеліною Дмитрук. Свіженькі враження від подорожі: «Ех… що сказати... Море вражень від побаченого: краєвиди, гори, вершини, природа та  і гуцульський колорит! У цій мандрівці було все: починаючи з легендарних стежок Довбуша і закінчуючи атмосферною Верховиною. Крім цього, ми файно відпочили у чанах, потрапили у найкрутіший гірськолижний курорт в Ураїні – Буковель, де весело провели час. І найяскравішим було катання на крутих, закритих джипах. Просто купа емоцій та неймовірні враження, Запрошуємо до релаксу у Карпатах 3 грудня!