Відгуки наших друзів




Альона Снiтко
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Здравствуйте. Поездка Париж 8 февраля 2020 год. С большими надеждами ехала в данную поездку, но, увы, получила огромное разочарование. Сопровождение оказалось крайне не профессиональным. Сопровождающая Виолетта , человек которому никогда не нужно доверять, так как она не уважает людей, не проявляет чувство такта, а также врёт. Желаю данной фирме обрести настоящих профессионалов своего дела.

Відповідь: Альона, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Вибачте, що так довго не давали свій коментар. Ми намагались зібрати інформацію від інших Учасників подорожі, адже це доволі рідкісний випадок, коли про Віолету так відкликаються і потрібно було вияснити причину чому так сталось. Хочу Вас запевнити, що ніхто ні в якому разі не хотів Вас образити, та зробити щось, що може засмутити. Ми підозрюємо, що Ваша оцінка нашої подорожі та супроводжуючого грунтується на тому, що Вам не вдалось відвідати одну із виставок в Парижі, на яку дуже хотіли потрапити, та Віолеті не вдалось посприприяти Вам в цьому. На жаль, квитки на дану виставку були розкуплені набагато раніше від нашої подорожі, тому придбати їх на місці не було ніякої можливості. За Вашими словвами Ви нам повідомляли завчасно, що бажаєте туди потрапити але ніхто із команди не пам'ятає цього, ми не заперечуємо що можливо дана ситуація мала місце бути, але чомусь випала із уваги організаторів. В будь якому випадку квитки на дану виставку не можна було купити на місці, тому і сталась подібна прикрість. Ми зібрали відгуки інших Учасників і ні від кого не було помічено подібних заяв про подорож та Організатора. Нам дуже прикро, що у Вас склалась така думка та сподіваємось, що в наступних подорожах із нашим Клубом, ця думка зміниться. Ваш випадок став для нас корисним і зараз ми працюємо над системою, яка б дозволяла краще опрацьовувати прохання наших Учасників та допомагати їм у всіх питанням. Бережіть себе, з повагою команда ТК Бідняжка.

Максим Галінський
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Хочу подякувати усій команді і особливо Віолетті за старання і організацію мандріивки. Якісно спланований маршрут, кожна година подорожі була ефективно і цікаво наповнена подіями і враженнями, легке вирішення усіх траблів які ставались по дорозі і маенькі дрібнички і подаруночки які створювали настрій і заряджали на гарний день і все це завдяки вам, дуже дякуюємо за ці враження:)
- автобус комфортний, щоправда, нам як для сімейної пари було замало місця для наших особистих речей, тобто у нас з собою були 2 подушки, мій рюкзак і сумка, 2 куртки, плєд, пляшка води і ще якісь дрібнички, але це все не поміщалось на поличці над нами так як ми рівномірно поділились цим місцем з іншими пасажирами і тому наші речі часто ночували з нами у нас на руках або по всьому автобусу:) але загалом автобус класний
- готелі всі сподобались, чисті, смачні сніданки, все ок.
За все дякуємо)

Інна Дем`янова
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Не перший раз вже подорожую з Бідняжками, і ще ні разу не пожаліла що вибрала цей турклуб. Щодо подорожі, можу сказати, це був насичений, але в одночас наповнений неповторними враженнями тиждень. За такий короткий час я побувала в пятьох країнах, і я ще досі не можу в це повірити. Екскурсоводи, які ознайомлювали нас з містами подорожі, дуже детально і захоплююче розповідали про цікаві місця міста. Також хочу виділити екскурсовода Алісу, яка провела нам незабувайму екскурсію по Монмартру. Це вже моя друга поїздка з організатором Віолеттою, вона відповідальна, терпелива і завжди підкаже де краще купити сувеніри, де смачно поїсти. Готелі в яких ми ночували були комфортні, особливо хочу виділити номер в готелі в місті Празі, він був просторий і затишний, поріняно з готелем який був в Парижі. Окремо хочу подякувати досвідченим водіям, які швидко і в комфорті провозили нас по пятьом країнам.
Однозначно рекомендую не тільки цю подорож, але і інші тури Бідняжок. Адже попробувавши хоть один раз поїхати в подорож з Бідняжками, ви захочете ще і ще подорожувати з ними. Дякую за ці неймовірні емоції, які запамятаються на все життя

Ярослава Велієва
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
ПАРИЖ це ЛЮБОВ! Дуже вдячна турклубу БІДНЯЖКА за таку унікальну можливість побувати в 5 країнах за одну поїздку! Окрема подяка організатору Віолетті за продуману програму і дбайливісь про кожного учасника подорожі;) Подорожувати з Бідняжками одне задоволення!

Анастасия Таратухина
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Европадразнилка, или как я поехала в свой первый автобусный тур с Бедняжкой
Начну с того, что я всегда хотела путешествовать, как и большенство из нас. Но часто нет говорит нам либо работа, либо кошелк. И в моем случае ещ и родители ;)
Кстати, что не мало важно, проблем с тем, что я несовершеннолетняя и еду без родителей, совсем не было. Тем более, я ехала вместе со своими друзьями, которым тоже нет 18.
Так что если вы родитель, смело можете отпускать сво чадо. Не обидят, не потеряют и лишний раз убедятся, что все хорошо. *пересекать границу можно детям с 16 лет без письменного разрешения родителей. Из документов нужен загранпаспорт.
И в общем, свершилось, отпустили!
Путешествие началось в Виннице, там мы встретились с группой, с нашей сопровождающей Виолеттой, которая поддерживала эту захватывающую от городов атмосферу на протяжении всей поездки, за что ей огромное спасибо.
Для удобства в самом автобусе обязательно берите маленькую подушечку и пледик, которые ночью лишними точно не будут. Первое время очень сложно привыкнуть ко сну в сидячем положении, но через однудве ночи приспосабливаешься.
Хорошо поспать удасться в отелях, в которых мы останавливались 3 раза (в Будапеште, Париже и Праге). В отелях понравилось, комфортные номера и вкусно кормят.
1. Будапешт
Первый город, с которого началось наше недельное путешествие.
Так как мы путешествовали зимой, в начале февраля, то было достаточно прохладно. Надеялись, что там будет теплее, чем в Украине. Так и было. Но чего мы не ожидали, это что утром ещ в курточках, а днм без. Погода порадовала и сделала Будапешт ещ более потрясающим.
2. Вена
Вена встретила нас чуть хуже, небольшим дождем, но особо не разочаровала.
Чего только стОит увидеть Собор Святого Стефана и дворец Хофбург.
3. Город мечты Париж
То, ради чего вс это затевалось. Однозначно Париж влюбил в себя. Эти атмосферные улочки, своеобразные люди, от которых веет свободой и хорошим настроением, красивые дома и величественные достопримечательности. Но меня не так даже удивила Эйфелева башня и Лувр, как люди и их жизнь там. Очень интересно было слушать об этом из уст Олеси, нашего экскурсовода, за что ей большое спасибо. Помогла узнать и влюбить нас в Париж своими рассказами.
В Париже провели мы два чудесных дня, после которых хочется возвращаться снова и снова.
Все мы слышали цитату: В жизни каждый человек должен сделать три вещи:.. Так вот, четвртая побывать в Париже.
4. Дрезден
Достаточно тихий и спокойный город, в котором можно полюбоваться прекрасной Эльбой и хорошенько пошопиться.
5. Прага
Последний город нашей поездки, в котором одно из главных задач для меня было загадать желание на Карловом мосту ;) Если вы такой же мечтатель, как и я, то этот город вам понравится.

В общем, поездка рассчитана на активных, жизнерадостных людей, которые хотят и любят путешествовать. За неделю побывать в 5 странах это мечта, которую легко можно осуществить вместе с Бедняжкой :)

Отдельное спасибо хочу сказать нашим водителям, которые без приключений довезли нас домой.

Бедняжка, а вам спасибо за море впечатлений, за хорошую организацию и за возможность так интересно путешествовать ;)




Анастасия Таратухина
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Европадразнилка, или как я поехала в свой первый автобусный тур с Бедняжкой
Начну с того, что я всегда хотела путешествовать, как и большенство из нас. Но часто нет говорит нам либо работа, либо кошелк. И в моем случае ещ и родители ;)
Кстати, что не мало важно, проблем с тем, что я несовершеннолетняя и еду без родителей, совсем не было. Тем более, я ехала вместе со своими друзьями, которым тоже нет 18.
Так что если вы родитель, смело можете отпускать сво чадо. Не обидят, не потеряют и лишний раз убедятся, что все хорошо. *пересекать границу можно детям с 16 лет без письменного разрешения родителей. Из документов нужен загранпаспорт.
И в общем, свершилось, отпустили!
Путешествие началось в Виннице, там мы встретились с группой, с нашей сопровождающей Виолеттой, которая поддерживала эту захватывающую от городов атмосферу на протяжении всей поездки, за что ей огромное спасибо.
Для удобства в самом автобусе обязательно берите маленькую подушечку и пледик, которые ночью лишними точно не будут. Первое время очень сложно привыкнуть ко сну в сидячем положении, но через однудве ночи приспосабливаешься.
Хорошо поспать удасться в отелях, в которых мы останавливались 3 раза (в Будапеште, Париже и Праге). В отелях понравилось, комфортные номера и вкусно кормят.
1. Будапешт
Первый город, с которого началось наше недельное путешествие.
Так как мы путешествовали зимой, в начале февраля, то было достаточно прохладно. Надеялись, что там будет теплее, чем в Украине. Так и было. Но чего мы не ожидали, это что утром ещ в курточках, а днм без. Погода порадовала и сделала Будапешт ещ более потрясающим.
2. Вена
Вена встретила нас чуть хуже, небольшим дождем, но особо не разочаровала.
Чего только стОит увидеть Собор Святого Стефана и дворец Хофбург.
3. Город мечты Париж
То, ради чего вс это затевалось. Однозначно Париж влюбил в себя. Эти атмосферные улочки, своеобразные люди, от которых веет свободой и хорошим настроением, красивые дома и величественные достопримечательности. Но меня не так даже удивила Эйфелева башня и Лувр, как люди и их жизнь там. Очень интересно было слушать об этом из уст Олеси, нашего экскурсовода, за что ей большое спасибо. Помогла узнать и влюбить нас в Париж своими рассказами.
В Париже провели мы два чудесных дня, после которых хочется возвращаться снова и снова.
Все мы слышали цитату: В жизни каждый человек должен сделать три вещи:.. Так вот, четвртая побывать в Париже.
4. Дрезден
Достаточно тихий и спокойный город, в котором можно полюбоваться прекрасной Эльбой и хорошенько пошопиться.
5. Прага
Последний город нашей поездки, в котором одно из главных задач для меня было загадать желание на Карловом мосту ;) Если вы такой же мечтатель, как и я, то этот город вам понравится.

В общем, поездка рассчитана на активных, жизнерадостных людей, которые хотят и любят путешествовать. За неделю побывать в 5 странах это мечта, которую легко можно осуществить вместе с Бедняжкой :)

Отдельное спасибо хочу сказать нашим водителям, которые без приключений довезли нас домой.

Бедняжка, а вам спасибо за море впечатлений, за хорошую организацию и за возможность так интересно путешествовать ;)




Людмила Комишова
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Моя перша подорож з Бідняжка, дуже сподобалось , адже відвідали 5 країн, екскурсовод Алеся супер!

Анжела Кучеренко
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Всі відвідані міста заслуговують на те, щоб їх відвідати хоча б раз у житті!Все сподобалося: автобус, водії, організатор, екскурсоводи. Особливо хочу відмітити готель Емма: дуже комфортний, просторий, зручний. У номері є все необхідне для гарного відпочинку,смачний сніданок.Єдине, що шкода це те, що у Дрездені не відвідали картинну галерею, але це лише тому, що вона на ремонті. А ще не сподобався готель у Парижі. Все інше відбувалося по програмі, вчасно, організовано, насичено. Дякую, Віолетто!

Леся Білик
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Коли я вирішила нарешті побачити світу, то точно знала, що це буде з бідняжками. І не пожалкувала ні разу!
Тур просто неймовірний. 5 країн за тиждень здаються нереальними, але не з бідняжками) Я їхала сама, тому трохи боялась, типу а хто ж мене буде фотографувати?, а як же гуляти у вільний час одній?. Але то виявилося даремно. Купа нових знайомств і майже 3 ГБ фоток
Скажу одразу, програма насичена до неможливого, АЛЕ з кожної країни я везу для мами магніт, вільний час є)
Навіть якщо ви не обрали для себе певних додаткових екскурсій, напризволяще вас не кинуть, не переймайтеся. Дадуть карту, солодку цукерку (якщо перед тим ночували в готелі), пояснять, розкажуть і будуть чекати й шукати (але не зловживати терпінням організаторів).
Будьте готові багато ходити, ДУЖЕ багато ходити, але не хвилюйтеся, багато кг не втратите, з такимито сніданками в готелях.
Окреме дякую за готель у Празі, гадаю, наші з дівчатами писки було чути на весь поверх.
Екскурсоводи підібрані на будьякий смак і майже в кожному місті декілька різних. Тому і для фанатиків історії, і для любителів секретів і цікавинок знайдеться все.
Загалом, дякую бідняжкам за моє перше таке знайомство з Європою, будемо рухатися далі)
P.S. Величезне дякую за екскурсовода Олесю, тепер слово винище ще довго не подінеться з мого лексикону. А на русалок буде важкувато дивитись...
І просто нереальне спасибі Віолетті за її терпіння й розуміння!
P.S. 2 Перевіряйте приборчики в автобусі й не кладіть пляшки в сіточки)

Ірина Стрижакова
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Дуже дякую Бідняжкам за незабутню подорож! За прекрасно організовану програму, пвд час якої можна дійсно дуже багато побачити цікавинок) за пунктуальність, все було чітко за графіком) за комфортні готелі і смачні сніданочки)за цікавих екскурсоводів) і окреме дякую Віолетті за чудовий настрій та емоційну атмосферу під час поїздки! До нових подорожей!

Юлія Любінецька
Свято закоханих в Парижі! (08 лютого 2020р.)
Подорож чудова! Ніколи б не подумала, що можна за тиждень побачити 5 країн та отримати стільки вражень та емоцій. Так, подорож важка, до нічних переїзди в автобусі потрібно гарно підготовитись( потрібно обовязково мати подушку під мякеньке місце та плед). Ходити потрібно багато, тож обовязково має бути зручне взуття, що не натирає. Номери в готелях хороші, особливо сподобався в Празі. Під час подорожі водії стають часто на санітарні зупинки. Автобус більш менш комфортний. Віолетта( наша супроводжуюча) просто чудо, не давала сумувати всю подорож, забували навіть про втому. Так що рекомендую поїхати, враження будуть незабутні.