Залізний Порт 2021

Вже другий рік поспіль більшість людей думають, що цього року тури на море із Вінниці будуть закриті. Принаймні виїзди автобусами та потягами. Своїм же ходом можна буде якось дістатись до місця відпочинку. Але тур-клуб «Бідняжка» вважає по-іншому і цьому уже є офіційне підтвердження від керівництва країни!
Наші автобусні тури на море будуть доступні усім бажаючим, особливо це стосується того, хто обрав для свого відпочинку Залізний порт. Для нас це дійсно особливе місце, адже там нереально крута атмосфера та панує справжня магія, що сприяє досконалому релаксу та відпочинку.


Коли і як – тур у Залізний порт із Вінниці з Бідняжками

Ми плануємо виїзди кожен тиждень аж до самісінького вересня. Кожна поїздка на море (з м. Вінниця) – це:
•    6 чудових днів на Чорному морі
•    Прекрасний готель з басейном в новому корпусі зі свіженьким ремонтом
•    Похід в аквапарк
•    Можливість діставатись особистим транспортом

Особливість відпочинку у Залізному порту?

Звісно, що особливість поїздки на море – це автобусний варіант. Тут ми гарно проводимо час, знайомимось та спілкуємся. Ми особисто дуже полюбляємо цей вид транспорту, адже в ньому панує своя атмосфера, але якщо ти захочеш дістатися своїм транспортом або ж ти зібрався у подорож на море не з Вінниці, а з іншого регіону, то ласкаво просимо у табір «Бідняжка» на своєму авто. 
Звісно, що ми вимушені дотримуватись усіх правил у нашій мандрівці, тому просимо зважати на це. Але з досвіду літа 2020 року можемо сміливо заявити, що жодні карантинні обмеження не зіпсували нашого відпочинку. Бари, кафе та дискотеки були відчинені кожного дня, а в період локдауну працювали таким чином, аби відпочиваючим було максимально комфортно і вечорами не доводилось нудьгувати. 

Цього року рідне Чорне море буде приймати багато туристів, адже не всі кордони ще будуть відкриті, тому встигни купити тур на море (Одеса), доки є гарні місця. Не тільки Залізний Порт прийматиме відпочиваючих, в нас також є фантастичний Відпочинок у Грибівці, на Кінбургській косі та в інших чарівних місцинах. Але сьогодні ми будемо говорити саме про Залізний порт.

Більше детальну інформацію про вартість, дати та програму подорожі можна дізнатись клікнувши на кнопку унизу сторінки. Там, гортай нижче!

У декількох словах відпочинок у Залізному порту – то крутий двіж, туси та розваги на будь-який смак. Минулого літа ми здійснили аж 11 виїздів і в кожен з них випробували на собі всі можливі розваги.
1.    Відпочиваючим із дітками можна буде гарно провести час у аквапарку «Акваленд». Тут дууууже цікаво буде і дорослим, і малим. Також посеред моря розташувався величезний надувний остів, куди можна потрапити на банані та теж здорово погратись. Це мега круто!
2.    Той, хто любить тюленем загоряти на сонечку, взагалі отримає масу задоволення, адже тут зручні та широкі пляжі. І ніхто по голові стрибати не буде. 
3.    А любителям нічних тусовок цей тур у Залізний порт – то взагалі «джек-пот», адже на нас чекають найкращі клуби та пляжні дискотеки… Ох, друзі, що то буде! 
Ну і родзинка мандрівки – прогулянка на яхті. Детальніше дивись за посиланням!

Наш готель

Нас чекає новий готель з басейном (ух, ідеально щоб освіжитись у спекотні дні), та й до моря всього лише 300 метрів. Проживатимемо в самому центрі, аби знаходитись в епіцентрі подій і всеможливих розваг. 

Територія з власним паркінгом, їдальнею з помірними цінами, великою альтанкою для наших посиденьок та дитячим майданчиком. 

Всі номери просторі та укомплектовані всіма необхідними меблями, ліжка з ортопедичними матрасами, в кожному номері є своя ванна кімната. Яким би активним відпочинок не був, він має бути обов'язкво комфортним :)

Друже, ти повинен знати, що тур на море з Бідняжками, то найкраще, що з тобою може трапитись цього літа, адже так як відпочиваємо ми не відпочиває ніхто! Ми з гордістю проведемо це літо разом із нашими найкращими друзями і зробимо цю подорож на море із Вінниці дійсно особливою.
    Тому не турбуйся і очікуй від відпочинку на морі у 2021 році тільки найкращі емоції та круті знайомства! 

Ми запланували багато виїздів в Порт на різну кількість днів.
Всі варіанти зібрали тут. Обирай свій та #впередзапригодами