Що зробити та побачити у Закарпатті? Найкращі закарпатські мандри від ТК Бідняжка

Друже, коли б ти не вирішив відвідати Закарпаття – воно завжди прекрасне! Помаранчевий, багряний, жовтий, коричневий – ці кольори прикрашатимуть його в Золоту осінь. Білий та пухнастий сніг вкриває взимку, а в літку та навесні воно наповнюється неймовірними ароматами та квітучими барвами.  Що ж ми маємо зробити, аби зупинити момент та насолодитись цими місцинами вдосталь? Можем поринути у подорож, що подарує безліч яскравих вражень та фантастичних емоцій. 

То ж ми підготували підбірку мандрівок у чарівне Закарпаття, де ти зможеш відпочити і тілом, і душею.

 

Яскравий тур у Закарпаття – насолода та релакс

Наші організатори створили декілька видів подорожей, аби кожен зміг відпочити так, як хочеться саме йому. Хтось бажає повністю залишити буденність та перепочити під час нескладних підйомів горами, хтось – насолодитись термальними водами Косино, а хтось – навчитись ловити форель. Саме тому ми підготували різні атракції, аби ти зміг відчути усе різнобарв’я розваг у Закарпатті. 

Як і завжди, наш тур у Закарпаття стартує із Вінниці, із тієї самої платформи дев’ять та три чверті… ой…ні… ми ж не у Хогвардс! Із нашої особливої «платформи» навпроти Центрального автовокзалу, де і починаються усі Бідняжівські пригоди.

Отож, Закарпатські мандри – це крутезна мандрівка, яка буде цікава для тих, хто полюбляє природу, гори та термальні джерела. Щотижня ми відправлятимемось у цю яскраву подорож. Що ж там на тебе чекає?

 

  • Фантастичні краєвиди із гори Гимба. Тут правда захоплює подих, можна втратити голову від цієї невимовної краси.
  • Найкрасивіший водоспад Закарпаття – Шипіт – де існують у синергії дві стихії: вода та земля. Фантастика!
  • Синевирський перевал. Тут особливо гарно! Усі, хто бажає зробити яскраві фото, тут зупиняються і повністю розряджають телефони, стільки ж краси навколо. Разом із тим ми відвідаємо озеро Синевир.
  • Термальні джерела Косино (тут гарячіше, ніж у Вінниці). Ох тут на нас чекають різноманітні сауни, ароматні басейни та ванни. 
  • Стародавній Паланок та різноманітні дегустації. 


Для того, щоб ознайомитись з повною програмою подорожі, переходь за посиланням, до речі тур у Закарпаття з Бідняжками – це завжди недорого та кльово! 

Релаксове Закарпаття: чани та вино

Якщо ти хочеш суцільного задоволення, поринути у гарячі води та відірватись від буденності, то ми уже гріємо для тебе чани та відкорковуємо бочки із фантастичним вином. Саме це чекає тебе у мандрівках «Фішки Закарпаття: чани та вино»! 

Що ж і ще?

  • Величезні чани із гарячою мінеральною водою. То є просто космос, друже! Ми уже відчуваємо, як тепла пара обіймає тіло… а мінеральні бульбашки повністю відривають від реальності. 
  • Дегустація Закарпатської кухні… Це просто одна із найсмачніших кухонь у світі, що тут ще сказати. Привіт, + 2 кг смаколиків на пузі))
  • Подорож Ужгородом. Тут ми поринемо у неспішну атмосферу міста та дізнаємось дещо особливе. 
  • Відвідаємо Косино, ми вже писали, як це круто!
  • Відкоркуємо бочку смачнючого вина у таємному підвалі пані Тетяни. 

Фантастична мандрівка для тих, хто хоче відпочити по-справжньому. Найближчу мандрівку шукай тут!

А для вибагливих – Закарпатські Втіхи

Що ж, якщо ти ще остаточно не вирішив, куди мандрувати, то розглянь наступний варіант – Закарпатські втіхи. Ми зібрали все найцікавіше та найкраще для твого яскравого відпочинку! Тут тобі не просто тур в Ужгород із Вінниці, тут унікальний відпочинок для гурманів!

Що ж, погнали знайомитись з локаціями!

  • Все починається з Мукачево. Затишне містечко, по-рідному тепле та привітне, створене для вражаючих фото та естетичного задоволення. 
  • Екскурсія Ужгородом. Неймовірне місто з неймовірною історією!
  • Поласуємо стравами закарпатської кухні. Просто можна язика проковтнути, якщо вчасно не спинитись, будьте обачні!
  • Нічний Паланок… Ото цікавезна атракція! Неймовірна романтична атмосфера прикрашена справнішими смолоскипами…Ух!
  • Термальний комплекс Жайворонок – радість для кожного. Величезний критий термальний басейн, гідромасаж, водоспади…Температура води 32 градуси. Чи то не щастя посеред осені скупатись у парному молоці? 
  • Неймовірний парк Шенборна. Фантастична осіння прогулянка, неймовірне романтичне місце, де обов’язково потрібно побувати із коханою людиною. 
  • Курорт Воєводино, де ми відвідаємо СПА-центр, покатаємось на конях та зловимо форель. 

Закарпатські втіхи – це твій крутезний вікенд! Завдяки «втіхам» ти зробиш свою подорож незабутньою. Долучайся до нас і дізнайся, що таке справжній відпочинок. 


Вперед за пригодами, разом із Бідняжками! Обирай свою мандрівку у Закарпаття ось тут: Закарпатські мандри.