Ранні пташки 2.0 Греція 2022

Привіт Друзі! Літній сезон 2021 пройшов під грецьким прапором адже цьогоріч чи не найочікуванішою країною для мандрів була саме Греція. Греція, яка не змогла прийняти українських туристів в минулий рік, зробила все, аби уже з 14 травня громадяни нашої країни змогли відвідати цю без перебільшення туристичну мекку. І круто, що одними з перших були Учасники нашого Клубу.


Двадцять виїздів ми здійснили до такого уже улюбленого всіма курорту Паралія, три вильоти до острова з обкладинки Санторіні, та по одному на Халкідіки та новий крутий напрямок на західне узбережжя до Іонічного моря. Важко було навесні уявити весь той масштаб, який розгорнеться в цьому сезоні і ми безмежно раді, що змогли організувати стільки мандрівок.
Ми проаналізували та доопрацювали наші минулі виїзди та уже анонсуємо подорожі до нашого традиційного курорту Паралія обравши серед усіх кращі готелі. Уже можна реєструватись та бронювати місця на увесь наступний сезон.

Але, щоб спонукати усіх зайняти собі кращі місця уже зараз, ми вирішили зробити невеликий експеримент під назвою Ранні пташки 2.0. 


Суть Акції:
До 1 січня можна забронювати собі місце за ціною Ранніх пташок! Після 1 січня ціна зросте на 10%. В кожному виїзді для бронювання доступно лише 10 акційних місць!

Для чого це все? В постковідні часи важко планувати так надовго і як показує практика всі реєструються уже ближче до мандрівок. А нам, як організаторам, завчасно потрібно розуміти які мандрівки заслуговують на увагу, а які ні. Також не варто забувати про власників готелів та перевізників, які цьогоріч стикнулись із величезним попитом і на наступний рік уже зараз хочуть гарантій нашого приїзду. Щоб забронювати кращі умови та кращі варіанти для наших мандрівників це треба робити уже (що ми і робимо), але і підтвердження теж треба уже взимку. Як то кажуть «гостри лижі влітку», тільки навпаки.

Отож, щоб спонукати вас наші мандрівники, бронювати подорожі завчасно ми і хочемо провести такий експеримент. Якщо він буде вдалий можливо ми зробимо його для решти мандрівок.

А  ще дуже важливо це збір  перших десяти Учасників, адже ми знаємо наскільки суттєвим фактором є заповненість автобусу при виборі мандрівки.
 

Кількість доступних акційних місць в кожній подорожі можна перевірити на схемі автобусу, де вони відмічені окремим кольором.