Подорожі на один та два дні: зроби собі подарунок на вихідні – мандруй!

Зараз час подорожувати: уже немає палючого сонця та ще не прийшли морози. Це саме та осінь, коли варто мандрувати та відвідати усі можливі куточки нашої України. Спеціально для наших мандрівників ми підготували осінні одноденні та дводенні поїздки. Такі собі мандрівки вихідного дня, аби відірватись від буденності та поринути у вир пригод. 


Тож ловіть огляд поїздок на один день.
1.    «Вихідний на Волині». Це воістину одна із найкращих мандрівок в жовтні, адже передає усю красу та неповторність волинського краю. Ми відправляємось у середу – 14 жовтня – це державний вихідний. На нас уже чекають легенди Тараканового форту, скарби Дубенського замку та мальовничий тунель кохання. Одне із прекрасних місць, що приваблює не лише Бідняжок, але і мандрівників з усього світу. Для того, щоб отримати більше інформації та обрати собі місце, просто тисни сюди.


2.    «Незвідане Поділля». Ця подорож так само припадає на 14 жовтня, але по програмі відрізняється від попередньої. Ми відвідаємо чотири фантастичних палаци, кожен з яких має свою неповторну історію, свої таємниці та легенди. Саме у період золотавої осені ця мандрівка варта уваги, ми не лише отримаємо купу емоцій та вражень, а ще й наробимо приголомшливі фото. Просто переходь та дивись подробиці тут 


Якщо ж ти більше любиш подорожі з ночівлею і готовий виділити два дні для пригод, тоді знайомся з наступними варіантами:


1.    «Легенди Чернігівщини». Що ж у цю мандрівку ми відправляємось уже 19 вересня, тому швиденько дивись та обирай місця, якщо згоден їхати. Тут на тебе чекає унікальна екскурсія від Ервіна Мідена – нашого таємного гіда. Крім того, харизматичний Чернігів з його смачними закладами… Так-так, ти навіть і не знав, скільки всього тут є смачного… Ох, тільки б місця у шлунку вистачило. Погнали з нами у круту подорож 


2.    «7 замків Західної України».  Крутезна, атмосферна та заманлива подорож для усіх, хто полюбляє таємниці. За два дні ми відвідаємо стільки місць, що запаморочиться в голові, тисячі легенд ти привезеш додому і запам’ятаєш замки на все життя…. Цікаво буде усім, обіцяємо. Долучайся уже до нас уже 19 вересня, або якщо ти дуже хочеш, але не встигаєш, то давай на 17 жовтня.


3.    О, до речі…Як на рахунок зависнути у Карпатах  на джипах? Крута ідея? В цій подорожі від 25 вересня ми вдосталь наїмося, дізнаємось багато про традиції та культуру Верховини, ну і звісно буде багато адреналіну. Такий собі експрес-вікенд: в п’ятницю вночі виїжджаємо і повертаємось з неділі на понеділок. Буде круто, весело та смачно. Вперед за пригодами разом


4.    «Золоте кільце Волині»… Ну любимо ми наш тунель кохання… Що поробиш? Тут на нас чекає Почаївська Лавра, камінь-велетень, легендарний Дубенський замок… ой…добре-добре…цукерки теж будуть. Нам особливо смакує «Прометей»… Друзі, ця подорож це компромісне перезавантаження. Ти відпочинеш, наберешся нових сил і це все за вихідні, тому не зволікай, адже місця закінчуються. Виїзд 3 жовтня.


5.    «Навколо Львова». Що ж час відкривати нові горизонти! Фантастична Галичина відчиняє нам двері до сироварні з неймовірними «сирними витворами мистецтва» (просто пальці відгризеш), до затишних місцин пронизаних ароматом кави та випічки, до славетної історії могутніх замків та до справжнього релаксу у спа-комплексі. В цій мандрівці вельми насичена програма, ми не дамо тобі сумувати, погнали 30 жовтня. 


Ти можеш обрати будь що, кожна із цих мандрівок особлива. Зустрінь та проведи цю осінь яскраво!