Яскрава та колоритна Одеса: мама морських розваг та тато нічного відпочинку

Ой, друзі, що ми для вас підготували! Ми знаємо, ми точно знаємо, що багато з вас не люблять нудного та спокійного пляжного відпочинку. Ви любите драйв, двіж та веселощі, тож цього року маємо для вас шикарний тур в Одесу на море і не тільки.

 

Що тебе чекає у мандрівці на море в Одесу?

Спеціально для наших завзятих мандрівників ми підібрали готель на березі моря… Всього одна хвилина і ти вже насолоджуєшся хвилями, що лоскочуть твої п’яти на долоні. На море в Одесу автобусом варто їхати лише з ТК «Бідняжка» м. Вінниця, адже з нами тобі ніколи не буде сумно, і зараз ми пояснимо чому!

  • Вдень ти будеш насолоджувати морським відпочинком, фантастичними колоритними двориками Одеси, проникатися культурою та історією цього неперевершеного міста: торгуватись, сміятись з одеських жартів та набиратись місцевого лексикону.
  • А вночі… На тебе чекає найяскравіше нічне життя!
    • Ibiza – шикарний заклад, прямо цілий розважальний мегаполіс із власним басейном, вражаючою атмосферою та драйвовою енергетикою.
    • Itaka – окрема резиденція в грецькому стилі, що просто манить своєю чарівністю та магічністю. Тут можна славно потусити та зустріти українських селебріті.
    • Western – вражаюча атмосфера дикого заходу, наче ти приїхав не в Одесу на море з Вінниці, а відвідав Техас чи Колорадо.

Ця мандрівка – то справжнє мистецтво, адже ми ретельно підбирали локації, місцини та усе інше, аби ти відчув справній релакс та кайф.

7 причин, чому варто їхати на море з Вінниці саме в Одесу

  1. Недалеко їхати. Це дуже вагома причина, особливо, якщо ти не дуже легко витримуєш дорогу, чи їдеш з дітьми. Ми виїжджаємо о 00.00 і о 8.00 ранку вже прибуваємо в Одесу. Ми маємо комфортні автобуси, що швидко та безпечно доставляють мандрівників до кінцевого пункту прибуття. В даному випадку – в колоритну Одесу.
  2. Ми житимемо зразу біля моречка та всього в 30 хвилинах (якщо на громадському транспорті) від центру міста. Від найприкольнішого, найвеселішого та найпривабливішого центру міста. Твоє волосся ще не встигне просохнути від моря, а ти вже гулятимеш вузькими вуличками славної Одеси.
  3. Тур в Одесу з Вінниці доступний по максимально приємним цінам, адже ТК Бідняжка завжди турбується про вартість мандрівки. Колись же ми лише собі організовували кайфові та бюджетні мандрівки.
  4. Одеса багата на веселощі. При чому розваги абсолютно різного характеру: від оперного, сучасного театру до нічних клубів в стилі Дикого Заходу. Крім того, доступно багато поістині морських атракціонів: аквапарк, дельфінарій, водяні розваги для дорослих та малих.
  5. Неймовірні локації для фотографій. Якщо ти мрієш наробити купу гарного якісного контенту на цілий рік або зробити найкращі світлини для спогадів, то Одеса – це те, що треба.  Наші дівчатка покажуть тобі найтоповіші місця для фантастичних фото.
  6. Величезне розмаїття цікавих закладів. Тут тобі і заклад в стилі 90-хх, і знатні місця «одеської мафії», різноманітні лаундж-кафе, одеський ринок їжі, який щоразу радує чимось цікавеньким та багато багато іншого.
  7. Море в Одесі часто буває чистіше, ніж поза містом, адже мандрівники завжди віддають перевагу віддаленим курортам, а Одесу минають. А ми не минаєм, адже тут неймовірно круто.

 

Тому збирай уже речі, прямо зараз обирай тур в Одесу з Вінниці на море, який підходить саме тобі та налаштовуйся на крутезний відпочинок.

ВСІ ВИЇЗДИ ТУТ