Нова версія сайту - що змінилось?

Привіт, Друже!
Нарешті це сталось і ми оновили наш сайт, зробивши його більш адаптивним, швидшим та функціональнішим. Ми працювали два роки над розробкою та впровадженням всього нового функціоналу та зовнішнього вигляду, адже завжди намагаємось бути в тренді та відповідати сучасним тенденціям. 

Ми знаємо, як наші учасники звикли до нашої попередньої версії сайту і всім вона здається зрозумілою і зручною. Все нове завжди виглядає складно, саме тому, друже, ми підготували для тебе невеликий гайд по нашій новій версії, щоб ти без проблем зрозумів, як в ній все влаштовано і де шукати свої подорожі. 
 

 

Натискай на три горизонтальні лінії щоб побачити наше меню із всіма основними елементами сайту.

Далі, щоб знайти свою подорож переходимо в розділ Подорожі. Основною відмінністю нашого нового концепту сайту є те, що відтепер всі подорожі погруповані по логічним групам. Кожній групі відповідає окремий рядок в розділі. 
 

 

Тут ми бачимо назву групи та назви окремих виїздів, які можуть як повторювати назву групи так і мати свою унікальну назву. Також тут представлені дати подорожей, головні їх фішки та початкова вартість для Учасників Клубу та новачків. 

Натиснувши на відповідну дату, можна потрапити на конкретний виїзд, де будуть представлені деталі саме цього виїзду. Наявність вільних місць, деталі проїзду та проживання, програма подорожі та величина орг. збору для всіх номерів. 

Ще одна новинка на сторінці всіх подорожей - відтепер тут є одна, дуже зручна річ, про яку наші учасники просили дуже давно. Мова йде про розширений пошук, який має більший функціонал в порівнянні із старою версією сайту. 

Знайти його дуже просто, це зелена кнопка в нижній частині екрану. 
 

Відтепер можна обрати подорож, яка відбудеться саме в ті дати, які вас цікавлять. Можна обрати подорожі до країн, які ви бажаєте відвідати, сформувати бюджет та звичайно, шукати подорож по назві. Сайт автоматично залишить лише ті мандрівки, які попадають у вибрані вами параметри. Відтепер не потрібно більше гортати всю стрічку з подорожами щоб знайти саме ту, що вам до вподоби.
 

 

Отож, обравши подорож до душі ми потрапляємо на сторінку її опису. І як уже говорилось вище, тепер подорожі погруповані по розділам і функціонал сайту допомагає швидко переходити від однієї до іншої.

Тут теж можна побачити інформацію про конкретний виїзд, назву, вартість та дати запланованої мандрівки. Тепер, гортаючи донизу, можна ознайомитись із всіма деталями подорожі.
Натиснувши кнопку Детальніше можна перейти на інший виїзд із даної групи. Обраний зараз виїзд підсвічується сірим кольором.
 

 

Фішки та деталі подорожі - абсолютно новий розділ якого раніше не було в нас на сайті. Тут ми стисло та лаконічно намагатимемось показати основні переваги та особливості даної мандрівки, чому варто поїхати саме в неї та яку обов’язкову інформацію потрібно знати. Разом із програмою подорожі просимо обов’язково звертати увагу на цей розділ.
 

 

Як і раніше організаційний збір залежить від багатьох факторів, зокрема категорії номера проживання. Організаційний збір завжди вказується за одну людину. Що він включає можна побачити, прогорнувши нижче. 
 

 

Відтепер, слідуючи сучасним уявленням, ми об’єднали програму подорожі із описом подорожі зробивши його більш лаконічним та зрозумілим. Фотографії мають збільшену роздільну здатність та гортаються галереєю. Сам опис включає номер дня подорожі, дату, а також короткі теги, для тих хто не хоче читати всю програму та опис, який вичерпно познайомить вас із тим, що ми будемо робити в цей день.

Схема розсадження в автобусі залишилась класичною, але з додаванням розшифровки умовних позначень, які пояснюють ті чи інші особливості обраного місця. На стадії заповнення також інформативний блок, який міститиме розгорнутий опис та фотографії автобусів. Для авторизованих користувачів як і раніше доступна інформація про учасників, які вже зайняли місця в автобусі (прізвище та ім'я).

Схема проживання також залишилась класичною, єдиною відмінністю є те, що в новій версії зайняті місця діляться по статі, тому відтепер легше буде знайти на підселення особу однієї із вами статі. Також як і в попередній версії в розділ проживання ми додали розгорнутий опис та фотографій готелів (цей розділ знаходиться на стадії заповнення)
 

 

Як і раніше можна прочитати відгуки із минулих подібних мандрівок, які організовані в зручну галерею.
Взагалі, розділ відгуків набув деяких змін та став більш інтерактивним. Відтепер можна крім безпосередньо відгуку можна залишити окремо враження про всі складові мандрівки, які в майбутньому будуть збиратись та відображати відношення до конкретної програми подорожі, супроводжуючого, готелю та транспорту. Це покликано ще більше спростити вибір стосовно тієї чи іншої мандрівки. 

Клікнувши на відгук можна прочитати його повністю в окремому вікні. Загалом, сторінка відгуків залишилась схожою, але відтепер можна здійснювати пошук по відгуках по одному із критеріїв. Організатору, напрямкам або конкрентим подорожам.
 

 

 

І в нас залишилось найголовніше, реєстрація на подорож

Відтепер ми маємо повноцінну реєстрацію з мобільних пристроїв, яка покликана спростити можливість долучитись до обраної подорожі. Адже як показує статистика 75 відсотків Учасників відвідують наш сайт саме з мобільних гаджетів.
 

реєстрація з ПК


Далі всі кроки залишаються як і раніше, але адаптовані під пристрій, з якого ви здійснюєте реєстрацію. 

Ось такий короткий опис змін. 

Ми постійно і невпинно працюємо над удосконаленням нової версії. Ми будемо раді усім порадам, побажанням та зауваженням на неточності та будь які несправності нашого онлайн ресурсу. Всіх просимо набратись терпіння та допомогти нам стати краще. 

Також на період звикання до нової версії та всіх допрацювань з боку програмного відділу, ми залишили працювати і попередню версію сайту. Посилання на неї тут: