ТОП-10 цікавих місць в Карпатах, які необхідно відвідати кожному!

Ми зробили підбірку найкращих місць в Карптах, для того щоб Ви могли планувати свій відпочинок та відвідали дійсно круті та топові об’єкти.

Отже, читаємо та плануємо свої мандри! Крім того, вирушаючи в подорож з тур клубом Бідняжка, Ви обов'язково побачите більшість з цих крутих місць!

1. Манявський водоспад. Він є одним з найвищих в Карпатах та має висоту 18 м. Вода тут прохолодна та кришталево чиста, а отже прекрасно бадьорить тих, хто наважиться скупатися у водоспаді. А до об’єкту можна дістатись на ЗІЛах, що додасть адреналіну у Ваш відпочинок!

2. Яремче - це серце Карпат. Тут можна купити безліч яскравих сувенірів на колоритному ринку, побачити ще один водоспад Карпат - Пробій, скуштувати гуцульських страв у місцевих колибах. Ми відвідуємо Яремче в багатьох турах в Карпати.

3. Цікаве місце в Карпатах - це полонина Перці. Тут можна спробувати свої сили в різних майстер класах, скуштувати смачного сиру та наливок, потанцювати під гуцульські музики. А ще тут безліч фотозон та різноманітних арт-об'єктів і гойдалок. З полонини відкривається приголомшливий краєвид на найвищі вершини - Говерлу та Петрос/

4. Говерла - найвища вершина України та однозначно місце, яке має відвідати кожен. Сходження на гору насправді проходить  набагато легше ніж здається, а все завдяки професійним гідам та командному духу. Тож сміливо обирайте тур в Карпати з підкоренням Говерли.

5. Одним з найцікавіших та найколоритніших місць серед зелених Карпат є Верховина. Багато цікавих музеїв, неймовірні краєвиди, кінні прогулянки в гори, місця сили - це далеко не все чим відома Верховина. Потрібно хоча б раз відвідати, щоб зрозуміти, що навіть гори тут особливі, адже мають якусь містичну силу. Тур в гори з відвідуванням Верховини подарує незабутні враження!

6. Микуличин теж беззаперечно цікаве місце в Карпатах. Це найдовше село України. А ще саме звідси беруть початок маршрути для джипігну в гори. Чого лишень варті неймовірні панорами гір та адреналін від підйому непрохідними дорогами! Загалом джипінг в гори - це найцікавіша розвага в Карпатах.

7. Ще одним із топових місць в Карпатах є курорт Буковель. Це не лише лижний курорт, тут є чим зайнятися в будь-яку пору року. Багато розваг від екстремальних до більш спокійних, таких як: катання на підйомнику, етно-парк Гуцул Ленд, спа-комплекс Voda club чекають на відпочиваючих! А ще у багатьох наших турах в Карпати ми проживаємо в центрі Буковелю!

8. Віадук у Ворохті - одне з найкрасивіших та найінстаграмніших місць. Фото тут виходять дуже атмосферні. Тому це must see в Карпатах.

9. Купальні Солотвино – це маленьке «мертве море» в самому серці Карпат. Вода тут має лікувальний ефект.  Крім того тут можна отримати ідеальну засмагу в оточенні гір!

10. Озеро Герашаска – одне з наймальовничіших озер у Карпатах. Крім того сюди можна відносно легко дістатися на позашляховиках. Дорогою відкриваються неймовірні краєвиди на Свидовецький хребет.

Сподіваємось, Вам буде корисна наведена інформація та Ви зможете спланувати свій ідеальний відпочинок в Карпатах, обравши найкращі місця.

Ми запланували багато виїздів в Карпати з різними варіантами відпочинку!
Обирай свою мандрівку та #впередзапригодами