Зимові мандрівки у Карпатах від Бідняжки – то справжня насолода та фантастичний релакс

Зимові подорожі мають якусь свою магічну атмосферу… Чи то Новий рік навіює настрій, чи просто заворожує пухкий сніг та жага до пригод. Ми дуже полюбляємо гори, особливо, наші рідні Карпати: і влітку, коли верхівки майорять соковито-зеленим листям, і восени, коли вони вкриваються різними барвами,  і взимку, коли все навколо біле та блискуче. Саме про зимові подорожі далі йтиме мова. 

Зимові Карпати відкривають просто безліч розваг: прямо із Вінниці ми вирушаємо у насичені мандрівки сповнені пригод. Багато хто звик, що Карпати зимою – це лише Буковель, але ні, ні і ще раз ні. Тут просто величезна кількість розваг для тих, хто не вміє чи не хоче кататись на лижах або борді. Отож, поділимося з вами деякими таємними куточками, де можна відпочивати зимою у Карпатах. Погнали!

Екскурсійні локації: смачні зупинки та гарячий глінтвейн

  1. Справжня краса Карпатських гір відкривається вздовж скель Довбуша. Цей шлях ми пройдемо цікаво, що геть не встигнемо змерзнути, нам відкриють усі таємниці.
  2. Ярмарок у Яремче. Тут особлива атмосфера взимку, усі гріються та копошаться поблизу крамничок, обирають сувеніри та подарунки до різдвяних свят. 
  3. Фантастичні страви у гуцульських колибах та дегустація цілющих наливок. Дууууже зігріваюча місцина)
  4. Ще одна крутезна прогулянка чекає усіх, хто любить екстрим. Ми здійснено мандрівку позашляховиками по снігу… Ух! Тут просто очі не відірвеш від краси Чорногорського хребта. Друзі, то просто космос! Такі Карпати ти ще не бачив, а Бідняжки тобі покажуть! 
  5. Також ми пропонуємо відвідати Буковель (ні-ні, це не те, що ви подумали) ніяких фізичних навантажень, лише релакс. Пропонуємо здійснити оглядову прогулянку на канатній дорозі. Тут просто неймовірно гарно, цікаво буде і дорослим, і малим. Від побаченого перехоплює подих. 
  6. І звісно, "Гуцул Ленд" – контактний зоопарк, захопливі історії, культура та побут місцевих жителів. Вельми цікава локація для дітей!

Відвідати Карпати зимою – це дійсно цікаво, недорого та захопливо!
Переходимо до активного відпочинку. 

Активні розваги та «не лижі»

Карпати, особливо Буковель, пропонує нам сучасні та цікавезні розваги.

  1. Фантастична новинка – Санна траса. Це просто відрив для дорослих та малих. Неймовірна розвага для батьків із дітками, адже тут дозволено катались з малечею на одних санчатах.  Це має спробувати кожен: зловити кайф та закрутитись віражем.
  2. Каток. Справжня льодова арена під відкритим небом чекає на бажаючих. Малюючи ковзанами кола, насолоджуватись гірським повітрям та чаруючими пейзажами зимових Карпат. 
  3. Окреме місце у нашому ТОПі займає сноутюбінг. Буковель радує нас цією забавою: гарна ціна та доступність для всіх. Відпочинок для всієї сім’ї гарантовано. Ти захоче повертатись сюди знову і знову. 
  4. І це ще не все! Родельбан: швидкісний атракціон на 1500 метрів. То просто ВАУ! Абсолютна безпека та чистий кайф.

Можливо, ми дещо і впустили, але лише для того, щоб ти захотів відвідати Карпати узимку і кайфанути на всі 100%. 

Гарячо-термальний відпочинок

І просто родзинки подорожі – гарячі чани, басейни та інше. Ну куди ж зимою без купання? Хіба ти бував у Карпатах, якщо не був у чані? 

  1. Сауна на дровах. Гарна можливість попарити п’яточки після насиченого зимного дня! 
  2. Купання у чанах. Насолода в чистому вигляді. Лиш уяви: навколо гори і сніг, а ти у гарячому чані із цілющою водою грієшся на дровах та мрієш про те, аби в добі було більше годин для повної насолоди. 
  3. Voda Club. Оо…, то справній оазис посеред гір: теплі басейни, джакузі, бані. Неймовірно описати словами ту атмосферу та реальний релакс.

Отож, Бідняжка запрошує поринути у зимню казку: поїхати у зимові Карпати із Вінниці та дізнатись, що таке справній відпочинок. Дивись програму та бронюй – натискай на кнопку!