Літній відпочинок у Карпатах: весело, круто, недорого

 

Друже, для тебе є чудова новина: Бідняжки планують багато виїздів у Карпати цього року із різними локаціями, місцинами та атракціями. Це буде неперевершений рік, ось побачиш! 
Поїздка у Карпати – то є щось дійсно неймовірне, ти поринаєш у вир емоцій, у чарівний світ незвіданих місцин, у справжній український колорит з пряним присмаком пригод.

 

Ціни на поїздки у Карпати
Тобі як нашому запеклому мандрівку варто знати від чого залежить ціна на тур у Карпати, тут все зрозуміло:

  1. Тип подорожі. Ми пропонуємо декілька варіантів відпочинку у горах, про що поговоримо нижче. 
  2. Кількість днів у подорожі. Звісно найоптимальніший варіант – це тур вихідного дня у Карпати. Тобто на три дні.
  3. Обраний готель. Це наші клопоти! Ми обираємо для тебе найкращі готелі по помірним цінам.
  4. Додаткові атракції, які ти сам для себе обираєш. Адже Карпати – це не просто тур, це фантастичні пригоди! 

Отож, погнали розбиратись, що тобі пропонують Бідняжки.

Тур у Карпати із Вінниці може бути наступним:


Активний відпочинок у Карпатах – підйом на Говерлу

Під час цієї подорожі у тебе буде можливість підкорити найвищу гору нашої країни. Дехто щороку подорожує з нами, аби відвідати мальовничі місцини. Цього року Говерла буде особливим досягненням кожного із нас. У перший день подорожі нам відкриються історичні скелі Довбуша та їх фантастичні краєвиди. Це не просто екскурсія у Карпати – це подорож у минуле!
Також нам відкриється відомий клуб VODA. Ціна на його відвідування вказана окремо, оскільки це додаткова опція нашої мандрівки. Звісно ми рекомендуємо відвідати цей клуб, адже йому немає рівних: фантастичні сучасні купальні посеред гір. До речі, проживатимемо ми у Буковелі.

На другий день нас чекає підйом на Говерлу! А на третій – катання на ЗІЛах та безліч інших пригод.
Детальну програму подорожі ти можеш знайти за посиланням, а також обрати найбільш зручну дату для себе.

Абсолютний релакс: купання у горах

Ще одна поїздка у Карпати, ціна якої занадто менша, ніж її цінність – Купальні Карпат. На тебе чекають фантастичні водоспади, лікувальні озера із цілющої водою, тут також є можливість відвідати знаментий клуб Вода, що знаходиться у серці Буковелю.

Найголовнішою родзинкою подорожі є озера у Солотвино, це справжнісіньке Мертве море у горах. Ту неймовірні краєвиди, кришталево чисте повітря та фантастичні емоції. 
Звісно ж ми відвідаємо і багато колоритних місцевих закладів, де можна смачно попоїсти та випити особливих гарячих напоїв. 
Про це та ще більше за посиланням нижче.

Третій тип мандрівки в гості до гуцулів. Колоритний тур у Карпати

Для нас це особлива подорож, адже вона пронизана традиційним колоритом, автентичними нотками та справжнім гуцульським духом!
Тут ми не просто прогуляємось Скелями Довбуша та відвідаємо Voda club, але й дізнаємось багато цікавого про традиції та культуру гуцулів.
На тебе чекає неймовірно смачна українська кухня, гуцульські вечорниці, фантастичні водоспади та краєвиди. Ця поїздка у Карпати нікого не залишить байдужим (будь ти з Вінниці, чи Львова тощо). 
Банош, Бограш, Грибна Юшка, Вареники…. П’яна вишня, Пивний клуб… Це не основні наші зупинки, але найсмачніші! 
Деталі дивись за посиланням нижче.

Обирай найкращу мандрівку для себе та своєї родини, адже тур у Карпати недорого – це найкраще, що сьогодні ти можеш зробити. Тут і чисте повітря, і зміна атмосфери, і неперевершені враження, що  стануть до вподоби і дорослим і малим. Вперед за Пригодами разом із тур-клубом «Бідняжка».
Мрій. Кохай. Подорожуй!