На море в Одесу 2021! Грибівка - чудове місце відпочити від метушні!

Цього року ми підготували для тебе дещо дійсно вражаюче, адже ми не звикли до максимального комфорту на місцевих пляжах. Для всіх звичний тур в Одесу з Вінниці на електричці з купою речей та товкучка на вузеньких міських пляжах… Але не в нас буде зовсім не так!
В нас для тебе особлива пропозиція, адже минулого року ми просто крутезно відпочили тут ціле літо і знаємо, що сюди їхати варто. Читай далі, або переходь за посиланням внизу.

Грибівка– море, якого ти не знав

Фантастичний тур у Грибівку (Одеса) вразить тебе з перших хвилин:

•    Комфортабельний автобус Євро-5, що швидко доставить тебе до місця відпочинку
•    Ранній заїзд/пізній виїзд
•    Широчезний пляж (60 м). Один із найчистіших пляжів Чорного моря
•    Ідеальний відпочинок для сімей із дітками
•    Готель з басейном в 70 м від пляжу
•    Безліч інших розваг

Саме Грибівка – це наше таємне місце. Існує історія, що наші організатори не дуже полюбляти тури в Одесу з Вінниці на море та кидали жереб, хто махне в Болгарію, а хто залишиться тут… Але після того, як нам  відкрилось це таємне місце усі сперечаються, хто перший помандрує у Грибівку. Тут нереально круто!

Особливості пляжу

Наш пляж розташувався у невеличкому селищі, він майже безлюдний… Але такий чистий та комфортний. Цілих шістдесят метрів пісочку, що лоскочить твої п’яти, ніжні морські хвилі, що оповивають твої коліна та яскраве сонечко, що гріє твої щічки…мммм… фантастичний відпочинок на морі – тур у Грибівку!


Подорож до Одеси

Тур в Одесу – це не лише море. Тому саме для тебе ми підготували неймовірну мандрівку містом, щоб ти дізнався увесь колорит та атмосферу міста. Більше деталей можна знайти за посиланням нижче, обрати для себе необхідну дату та вивчити програму подорожі. Тому якщо тебе зацікавила ця подорож – мерщій переходь! 


Наша екскурсія до Одеси у трьох словах:
1.    Деребасівська
2.    Опера
3.    Потьомкін

Це визначні місця, куди ми сходимо.
Ну у звісно ж фотопрогулянка! 

Що і ще…


Ми знаємо, що тобі хочеться по-особливому відпочити цього літа, тому наш тур-клуб «Бідняжка» зробить усе, щоб ти насолодився відпочинком на морі та ні про що не турбувався. Наші організатори створюють максимальний комфорт та супровід, готель – фантастичне місце на березі Чорного моря з чудовим сервісом. Обирай своє вільне місце!

 

 

Ми запланували багато виїздів в Грибівку на різну кількість днів.
Всі варіанти зібрали тут. Обирай свій та #впередзапригодами