Подорож формату "Розвідка"

Що таке подорож-розвідка?

Подорож формату розвідка є одним з найголовніших етапів створення нової подорожі.
Зазвичай організатори їздили самі у розвідку, перед тим, як вести групу по маршруту, вивчали всі нюанси та, за необхідності, вносили корективи в програму. Щоб все було чітко, організовано та наскільки можливо комфортно вже у першому виїзді.

Ми спробували розмістити заплановані розвідки на сайті і зібрати невеличку групу з трьох людей, які разом із організатором вирушать в цю тестову подорож. І ці місця забрали через 10 хв після публікації, що для нас було максимально приємно і несподівано.

Нещодавно з розвідки повернулась наша організаторка Таня Саракуз. Вона разом із трьома дівчатами відвідали сонячну Іспанію — Аліканте. Вже за декілька днів після їх повернення на сайті з'явилась нова подорож для групи, організована, випробувана і продумана до дрібниць - Аліканте 7 днів
 
 
 
 
 
 

Які особливості таких подорожей?

Це зовсім НЕ КЛАСИЧНА мандрівка з групою.
Розвідка з організатором - це завжди справжня пригода, бо:

  • це невідома місцевість 

  • немає чіткої програми

  • готель може змінитися в будь-який момент

  • можуть бути незаплановані переїзди та неочікувана зміна локацій

  • форс-мажорні ситуації, на кожному кроці.

Розвідки максимально наближені до того, як виглядали подорожі Бідняжок ще в момент створення клубу, коли головне було зібратися з друзями, а далі вперед за пригодами до невідомих горизонтів.
Але ми вже давно не групка студентів, ми виросли за 12 років та набралися досвіду.
І навіть в такому форматі подорожі, де нічого невідомо наперед, вам компанію складе професійний організатор подорожей, в якого на рахунку десятки мандрівок. Тож можете бути впевнені, що організатор:

  • допоможе купити квитки на літак чи потяг
  • забронює кращий готелі з доступних, за розумні гроші
  • допоможе вийти з непередбачених ситуацій

Чому лише 3 людини і організатор?

Саме через непередбачувані ситуації компанія на розвідку обмежується 3 місцями + організатор,бо у випадку чого як так група більш мобільна, навіть можна винайняти авто в оренду і подорожувати між локаціями на ньому. Що було би в рази проблемнішим з більшою кількістю людей.

Загалом розвідки — це щось середнє між самостійними подорожами з друзями і комфортними мандрівками з професійним супроводом.
Комфорт не гарантуємо, а от враження без проблем.

Незабаром на нашому сайті з'являться і інші розвідки, і щоб встигнути зареєструватися обов'язково підписуйтесь на наші канали в телеграм та вайбер, там новини публікуються в першу чергу. 
Телеграм   Вайбер