Фантастичний мандрівний тиждень: від Одеси до Карпат

Милуй мандрівний тиждень, а саме з 8 по 13 жовтня, багато Бідняжок відвідали Карпати. Українські гори приваблюють все більше і більше бажаючих, тож ми готові поділитись з вами усіма пригодами, що відбулися тижнем раніше. 

Карпатські мандри: одні гори – багато подорожей

1. Разом із Катериною Власюк наші мандрівники побачили усе різнобарв’я Карпат. Саме ця мандрівка поєднала у собі багато цікавого, ми встигли всього і по-трішки: тут нам і підйом у гори до Скель Довбуша, і покатушечки на конях, і водоспад, і підйом на канатно-крісельній дорозі. Фантастичний перший день ми провели у чудовій компанії.

Другий день був не менш насиченим. Тустань – місце середньовічної фортеці серед скель. Дрогобич - місто, в якому зібрали не лише усю сіль, а ще й нафту, ковбасу. Ми почули безліч цікавих історій. і мали ідеальне завершення вікенду – відпочинок у SPA. Тож насолоджуйтесь світлинами та приєднуйтесь у наступний мандрівках. 

2.    А от з Вікторією Іванченко ще одна група наших мандрівників підкорила Говерлу. Це була мегакрута подорож. Ми здійснили головний подвиг кожного українця – підкорили Говерлу! Компанія зібралась вельми весела та заряджена гарними емоціями. Ми прогулялись карпатським лісом, насолодились смачними стравами, покатались на підйомнику в Буковелі і погодували тваринок в Гуцул Ленді. Далі ми з легкістю підкорили найвищу точку України, а потім порелаксували в карпатському чані. Ой, як це круто! 

Останній день мандрівки ми провели на Манявському водоспаді, а дехто навіть скупнувся під гірською водою і отримав за це смачненький подарунок. Наостанок ми погуляли Франківськом та нереально класно провели час в легендарній "Десятці". Також особливістю нашої подорожі був один учасник з Бразилії, і ми мали чудову можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом і враженнями! Тож ми ласкаво запрошуємо до наступних подорожей, а поки дивіться світлини.

3.    Але це ще не все! Разом із Юною Монастирською Бідняжки класно відпочили 3 дні у горах. Юна ділиться враженнями: «Це була дивовижна подорож мальовничими місцями Закарпаття. За три дні ми побували у різних місцях та чудово відпочили тілом і душею. Погода нам посприяла і ми фантастично провели свій вікенд: погуляли навколо найбільшого озера Синевир, зробили яскраві фото на вершині гори "Високий Верх", послухали цікаву екскурсію у Колочаві та відвідали сироварню "Мукко", де куштували дуже смачних сирів. А ще побували в унікальному інтерактивному музеї, дегустували наливочки у медоварні та завершили подорож мандрівкою на карпатському трамвайчику. Черговий раз закохались у красу Карпат і знову хочемо ще :)» Тож вперед за пригодами, разом із нами уже 23 жовтня.

 

4.    І знаєте що? Ще Тетяна Лужанецька гарно відпочила у Карпатах. Цей відпочинок був пронизаний чистим гірським повітрям хвойних лісів, атмосферою гірських річок і струмків, цілющих джерел та озер. Це був похід до найгарнішої та загадкової місцини Верховинщини – Писаного каменя, що окутаний легендами та містичними подіями. Також ми мали колоритну прогулянку до однокаскадного красеня водоспаду та драйвові покатушки на джипах серед гірських вершин. А ще ми насолодились фантастичними стравами карпатської кухні! 

 

Колоритні мандрівки іншими куточками України

Ще одна група мандрівників гарно провела час у Одесі. Це був Гастрономічний тур, де кожен знайшов собі смаколики до душі: хтось насолоджувався фантастичними сирниками у ресторані «Дача», де зранку співали пташки та пригрівало сонечко, хтось смакував  барабульку у Гамбаринусі, а хтось не міг обрати страву серед величезного вибору у Одеському ринку їжі. 
Ми захопливо спустились на канатній дорозі: шлях був недовгий, але нам відкрився фантастичний вид на море. Далі ми гуляли пляжем (погода сприяла навіть тому, щоб покупатися).  Цілісінький день ми відвідували різні заклади на насолоджувались колоритом Одеси. 

Разом із Олександром Мельничуком Бідняжки мандрували до Умані (Зранку до ночі!) Ми відкрили для себе багато нового: побували в підземеллях, познайомились з сучасним мистецтвом на арт виставці, вдосталь нагулялись парками старої та нової Софіївки. А наостанок насолодились світло-музичним шоу фонтанів. Це був прекрасний вихідний в прекрасному місті.

 

А Пчьолка Майя показала мандрівниками Олександрію в усій красі. Цілий день ми гуляли та насолоджувались красою алей, водопадів, містків, озер та витонченістю скульптур. Ми побували в новому парку, який зовсім нещодавно відкрився, Відкрили для себе фантастичне місце відпочинку. І звісно, що ми зробити гігабайти чудових фото. Поспіши у наступну подорож уже 31 жовтня. 

Осінь – чудова пора для мандрівок, тому ми запрошуємо усіх долучитись до подорожей та пізнавати найкращі куточки нашої України разом!