Куди мандрували Бідняжки у перший тиждень жовтня?

Привіт, друзі! Ми уже готові ділитися з вами новою порцією вражень від подорожей з 25 вересня і до 4 жовтня. Тож вперед за пригодницьким щоденником ТК Бідняжка!

Бідняжки і повітряні кулі

Почнемо з найгарячішої подорожі в буквальному сенсі – Оксамитова Туреччина! 

Це був мега крутий відпочинок у суперовій компанії, яку супроводжувала наша Ольга Господарець. 

Бідняжки всюди знайдуть пригоди, і навіть у жовтні ми приймали сонячні ванни у Аланії, засмагали та купались у блакитній воді Середземного моря. А турецьку гостинність варто відмітити окремо. Ну от справді: фрукти, овочі, пахлава, рахат-лукум, спеції, шаурма, кебаб, чай, кава.. смакували цілий тиждень всілякими смаколиками. Але це ще не все: ми пили ром на піратському кораблі, катались на джипах до каньйону, ловили хвилі і піднімались в небо на кулях в Каппадокії. Прогулянка на повітряних кулях над цим казковим місцем – просто вибух емоцій та чисте задоволення. Враження:  «Аааааа. Мрії здійснюються. Хочемо ще!!!», - діляться емоціями мандрівники.

Цей тиждень пролетів, а не пройшов! В крайній день мандрівки зустріли групу Бідняжок, яка ще досі кайфує на моречку, а ми вже чекаємо наступного сезону, але запрошуємо кожного у фантастичну подорож до Пряної Туреччини та фантастичної Каппадокії уже 14 листопада. 

Але Каппадокія не єдине місце, де Бідняжки катались на повітряних кулях. Так, Оксана Боцул разом із групою завзятих мандрівників відвідала фестиваль повітряних куль у Кам'янці-Подільському, де був неймовірний екстрим.

Це була особлива подорож. Драйвова, казкова і атмосферна. Багато хто випробував себе на міцність і побачив справжній космос під землею у печері Млинки! А колоритний гід Борис Гора розбавив це випробовування своїм чудовим почуттям гумору, жартами та цікавими розповідями, а згодом ще й пригостив надзвичайно смачним борщем і пловом, подібних яким не варять ніде за межами Залісся!

Далі на нас чекав найдрайвовіший етап мандрівки – стрибки із найвищого в Україні мосту - "Стрімка Лань" (54 м). Наважитись на таке не просто, але наша команда була надзвичайно відважною! Від цього ми отримали лише позитив та задоволення. Прогулянка вечірнім Кам'янцем-Подільським з гідом Вадимом, який зміг показати місто під зовсім незвичним та цікавим кутом додали атмосфери у цю подорож. День видався надзвичайно насиченим і нам дуже хотілось, аби у добі було більше годин. 

У цій мандрівці ми навчились робити крок назустріч невідомому і зрозуміли, що здатні робити неможливе, і кожен мандрівник привіз із собою свої особливі враження та спогади. Тож ділимось із вами світлинами.

Гірський та релаксовий відпочинок

Разом із Тетяною Луженецькою Бідняжки відвідали Закарпаття. Це був прекрасний відпочинок і йому не змогла завадити навіть дощова погода, ми гуляли навколо таємничого озера Синевир та відвівали фантастичний величний водоспад. Особливо хочемо відмітити підняття на гору Гимба, звідки відкриваються неймовірні краєвиди.В нас був не лише активний відпочинок, але і водний релакс, адже ми купались у чанах, що підігріваються на відкритому вогні та занурювались у термальні джерела. Особливої уваги заслуговує закарпатська та угорська кухня – то суцільне задоволення. А яке ароматне ми куштували вино….ммммм… Ще на нас чекала екскурсія Середньовіччям у легендарному замку Паланок.  Тож чекайте наступної мандрівки уже 9 жовтня. 

Інші наші друзі відпочивали у Карпатах разом із Анастасією Попович. Це була перша мандрівка "Карпати, у яких ви не бували". Ми створили унікальну подорож із цікавими локаціями та нетрадиційним маршрутом. Нам відкрилась секретна радіо-станція «Памір». Ох і цікаво! Ще ми відвідали карпатські вечорниці та навчилися робити сир. Звісно, що і куштували його. Перед нами був увесь світ (ну майже), адже ми ходили у похід до Терношорської Лади і гуляли Шешорами. Запрошуємо у наступну таку мандрівку наприкінці жовтня. 


Іще один релакс-день організувала Майя Пчьолка. Бідняжки парились в саунах, купались в басейнах, розслаблялись в джакузі та катались на гірках. Хіба не кайф восени так відпочивати?  Але найбільше вразила кінна ферма "Тамерлан". Нам провели дуже цікаву екскурсію, у супроводі бульдога. Лиш уявіть! Ні, це зовсім не страшно, адже він такий милий, всі його полюбили. Згодом ми покатались на конях та щасливі відправились додому. Запрошуємо до наступної подорожі 24 жовтня. 

Тож приєднуйся до наступних наших подорожей та потрапляй на світлини у щоденник мандрівника! Вперед за пригодами.