Яскравий мандрівний тиждень: від Поділля до Туреччини

Привіт, друзі! Ось прийшла пора поділитись нашими мандрівками за минулий тиждень. Поки ще погода місцями тепла та сонячна, нам вдалось і підкорити гори, і покупатись у морі. Тож переглядай наш щоденник мандрівника!

Закордонні подорожі


Сьогодні почнемо із найцікавішого. Разом із Ольгою Господарець наші мандрівники файно відпочили у Туреччині. Ми здійснили уже 3 вильоти і можемо сказати, що це було фантастично. «Туреччина у вересні – це щось неймовірне. Парне молоко прохолодніше, ніж Середземне море в Аланії, де ми відпочивали 6 днів. Навіть вночі. Повірте, ми перевіряли кожної ночі ;)» - діляться враженнями наші мандрівники. 


А ще Бідняжки катались на джипах до каньйону, купались в гірській річці під водоспадом, влаштували вечірку на піратському кораблі з ромом, купались у відкритому морі, відвідували мечеті та смакували найсвіжішу і найсоковитішу медову пахлаву в своєму житті. All inclusive - як не крути)) І на останок єдиний мінус поїздки – відчуваємо, що мало, хочеться ще і ще... Запрошуємо насолодитись світлинами та приєднатись до нас уже 25 вересня у наступній подорожі.

І це була не єдина мандрівка закордон, адже ще на нас чекала сонячна Хорватія. Разом із Вікторією Іванченко наші мандрівники класно відпочили та отримали безліч вражень: нереально чисте блакитне море, фантастичні краєвиди, крутий готель та неймовірна природа Хорватії.


Зі слів нашої учасниці подорожі: "Я думала, що не існує раю на Землі, а він виявляється тут, в Хорватії!" 

 

За цей тиждень ми дуже круто відпочили. В Хорватії зараз мало людей, і ми гуляли майже самі. Нафотографувались, відвідали найкрасивіший національний парк Хорватії - Плітвіцькі озера, погуляли затишними вуличками Трогіру та Дубровника, посмакували морепродуктами, а ще накупались в крутезний Блакитній лагуні . Це було фантастично, і ти можеш ще долучитись до нас 19 вересня.

Подорожі вихідного дня


1.    Разом із Юрій Пілявоз згуртована компанія Бідняжок славно покаталась на своїх роверах. Веломандри тривали два дні. Зі слів Юрія: «На ці вихідні в нас була крутезна велоподорож Поділлям. За два дні ми відвідали незвідані місцини та проїхались велосипедами мальовничими куточками нашого краю! А також ми ночували у справжньому палаці! Водоспад Бурбун, замок Мархоцького, монастирські печери, неймовірна природа річки Ушиця - все це було в нашій подорожі» - Бідняжки до цих пір під враженнями!


2.    А разом із Анастасією Борзик ми відвідали Версаль та Афон. Наші мандрівники дізнались багато цікавого та відвідали декілька невимовно гарних місць. 


3.    І звісно, що без сплаву не обійшлось. Майя Пчьолка та Олександр Мельнічук файно проводять час і з дорослими, і з дітьми. Наші маленькі мандрівники уже мають свою власну компанію, що полюбляє сплавлятись. Діткам дуже весело, а батьки щасливі, що мають пару годин на себе. Ми круто розважились!

Карпати – то любов


Також ми мали дві мандрівки у гори… Що ж за краса зараз там! Разом із Анастасією Попович мандрували осіннім Закарпаттям. 
Настя ділиться враженнями: «Закарпаття це окремий вид задоволення. Скільки ж всього ми побачили за ці вихідні: озеро Синевир, водоспад Шипіт, піднялись на канатній дорозі на гору Гимба, поніжились у термальних водах Косино, відвідали замок Паланок та спробували смачнючого закарпатського вина, якому близько 400-та років!». Це ну дуже осіння подорож, запрошуємо тебе у наступний раз 25 вересня.

А інша група наших людбителів гір підкорила Говерлу разом із Наталею Коляденко.
На нас чекала краса Карпатський гір під час прогулянки містичними та неймовірними стежками Довбуша. А сходження на Говерлу, то окрема розмова… Тут, на висоті 2061 метрів над рівнем моря, забуваєш про втому та буденні проблеми, що залишились внизу, про всі неймовірні зусилля, які докладали для того, щоб потрапити сюди…І хочеться закричати на весь світ «Воно того варте!». Ті відчуття, які охоплюють на вершині неможливо описати чи передати словами… Ти можеш все це відчути у наступній мандрівці. 

Ось так насичено ми провели минулий тиждень, а тепер готуємось до нових подорожей, адже попереду вихідні!