Як відпочивали Бідняжки в останні літні дні

Ну що, друзі, прийшла пора ділитися враженнями за минулий тиждень. Ми мали багато мандрівок і готові показати вам усе, що з нами відбулось за цей час. По традиції почнемо з відпочинку на морі.


Морський відпочинок – останні літні промінчики


Група мандрівників на чолі з Юлією Ковальчук відпочивала на Азовському морі, це був останній виїзд у цьому році і ми відривались на повну. Отож, ми виконали програму на всі 100%:
•    Зробили крутезні світлини для Інстаграму на Рожевому озері
•    Фантастично відпочили на «українському морі» (воно ж Солоне озеро)
•    Набрались сил та оздоровились на гарячому джерелі. Мммм…яка там водиця!
•    Отримали безліч вражень під час драйвового катання на озері Сиваш
•    Відвідали заповідник Асканія Нова
Крім того, мандрівники вдосталь накупалися в теплому морі, а під час вечора знайомств ми ласували смачним шашликом та коктейлями власного приготування.


Та і наша Надя Крамер тусила разом із Бідняжками на Арабатській стрілці, де на всіх чекали тепле море, шикарна погода і супер-пупер компанія. Ми релаксували в гарячих джерелах, пили шампанське на рожевому озері, зустрічали неймовірні заходи і сходи сонця.


Ще одна група наших друзів відпочивала на Заповідному морі (до речі повернулися лиш сьогодні вночі), але доки ти це читаєш то можеш встрибнути в останній вагон і відправитись на крутезний відпочинок – дивись сюди.


Оксана Федоренко ділиться враженнями з відпочинку: «Заповідне море - це не просто назва. Тут справді бачиш недоторкану природу, дикі пляжі та зграї пеліканів (що ми, власне, і спостерігаємо весь тиждень). Про чистоту моря навіть говорити не варто. Це треба побачити і ловити щелепу!


Ну і не без втрат, звичайно. Ми всі втратили голову від нетипової для курортів тиші та безлюдних пляжів. За сім повних днів ми зустрічали неймовірної краси світанки з кавою на березі моря, відчули на собі чудодійний ефект місцевих грязей, відвідали наш улюблений̆ парк «Тузлівські лимани», бачили, як море вийшло з берегів та смакували юшку у Вилковому. Сумно усвідомлювати, що маємо повертатися додому, так хочеться продовжити відпочинок в такому місці хоч на кілька днів. Бо Росєйка то є любов і так не хочеться з нею прощатися ❤️»

А от мандрівники разом із Анастасією Попович закрили сезон у Курортному. Відпочивали не мало не багато – 3 дні, але вражень отримали на рік уперед! Моречко всі три дні, було чистесеньке, тепле і радувало мандрівників високими хвилями. Наші друзі встигли побувати на Шаболатському лимані, де на собі спробували ефект цілющої грязі. Також не обійшлось без веселощів, танців, співів і смачних вечерь з шашликами, які ми усі разом готували! Ми уже чекаємо наступного літа, аби так круто відпочивати у Курортному.

 


Ну і це ще не все, 27 серпня повернулись наші друзі із Залізного порту. Супроводжувала мандрівників Ольга Господарець. Чим же займались Бідняжки у Залізному порту?

•    Проводжали сонце та пили на березі домашнє вино
•    Ходили у море на яхті, милуючись неймовірно гарним серпневим заходом і там же святкували день народження однієї учасниці нашої подорожі. 
•    А ще, втікаючи від спеки, ловили хвилі на острові розваг посеред моря – справжній аквапарк зі спусками не в басейн, а в відкрите море.


Крім того, Андрій Коляденко теж відпочивав з Бідняжками у Залізному Порту. І ділиться своїми враженнями: «Найколоритніше було знайомитись на пляжі із вином під звуки хвиль моря та насолоджуватись заходом сонця. Також ми катались на яхті, з якої пізніше стрибали у відкрите море, влаштовуючи там справжню дискотеку. Кожен бажаючий зміг у морі спробувати гідро-масаж та й навіть не один раз. Кожного дня бачили дельфінів, які піднімали нам настрій і розбавляли світлини у телефоні. До речі, не минуло днів без танців, співів та ейфорії гарного настрою» - ось так Бідняжки вміють відпочивати. 

А закриваємо сезон уже 4 вересня!


Острів Джа


Ірина Пишна разом із мандрівниками відвідали справжні херсонські дива. «В останні вихідні літа: ми побували на острові Джа: водичка прозора, білесенький пісочок. В нас була дивовижна екскурсія, а всю дорогу назад наш катер супроводжували дельфіни. Другий день ми поїхали в пустелю – Олешківські піски.  Потім на нас чекала дегустація вин у сімейній виноробні. А родзинкою стала екскурсія по херсонському гранд каньйоні з пікніком під неймовірний захід сонечка і смачнючі херсонські кавуни

 

Мальовничі Карпати


Звісно, що не обійшлось без гір на минулому тижні. Доки така прекрасна погода, ми маємо насолоджуватись пейзажами та красою українських Карпат, що і зробила Наталя Примак зі своїми мандрівниками.
Три дні Бідняжки насолоджувались неймовірною красою Карпат, робили фото на фоні приголомшливих краєвидів, відвідали одне з семи чудес України – озеро Синевир, скуштували смачного сиру та меду. Крім того, дізнались цікаву історію в Колочаві, відчули свіжість водоспаду Шипіт, покатались на карпатському трамвайчику та відвідали мега сучасний інтерактивний музей у Вигоді.  Це було справді круто, приєднуйся до нас в наступний раз 18 вересня. Тисни сюди!

Ну і звісно, що не обійшлось цього тижня без підкорення Говерли. Юна Монастирька пішла цього разу із Бідняжками нагору.  Тому ловіть її враження:
«Ох! А з яким багажем вражень ми повернулись з Карпат навіть важко описати словами! Ми гуляли стежками Довбуша та слухали цікаві історії, насолоджувались красою водоспаду Пробій та купували сувеніри у Яремче. Використовували усі можливі розваги Буковелі. Родзинкою стало підняття на найвищу гору України – Говерлу. Емоції від побаченого просто зашкалювали! А в останній (але не за цікавістю) день ми катались на ЗІЛах, купались у Манявському водоспаді, побували у Манявському скиті та дуже смачно повечеряли у закладах Івано-Франківська». Юна запрошує тебе з нами у наступний раз: https://tcb.com.ua/trips/?show=4089 

 

 

Мандрівки вихідного дня

 

І такого формату на минулому тижні було багато. Тож дивіться:
1.    Оксана Боцул провела вихідні у Дунстані. Бідняжки пірнули у світ справжньої казки. Створили власні гончарні шедеври і лицарські мечі. Стріляли з луків, ходили на ходулях, змагались у перетягуванні канатів та у битвах мішками на бревні. Дізнавались легенди про відважних лицарів круглого столу та пробували вийняти з каменю справжній Екскалібур Короля Артура.  Запрошуємо і тебе в наступний раз. Заходь сюди.

2.    Скарби Поділля з Олею Салтан: чудові місця, гарні краєвиди, цікаві розповіді екскурсоводів Усі повернулися в чудовому настрої від поїздки та з крутезними емоціями. А прогулянка вечірнім Кам'янцем додала романтики у мандрівку. Запрошуємо тебе наступного разу 26 вересня.

3.    Фестиваль дерев’яної скульптури відвідала Діана Танасійчук зі своїми мандрівниками. Також друзі відвідали виставку відомого художника – місцевого жителя – Олександра Шевчука, роботи якого виставляють кращі аукціонні будинки Європи.

 


4.    На вихідні 25 активних Бідняжок відправились у велоподорож та навідались у гості до популярного рок-гурту "Очеретяний кіт" в селі Демидівка. По дорозі мали змогу накупатись в блакитній водичці Могилівського кар’єру. Також був пікнік біля багаття, атмосферний релакс відпочинок на галявині з пейзажним краєвидом, гідромасаж під Демидівським водоспадом і, звісно ж, живий концерт “Очеретяних котів”. І все це під супроводом Юрія Пілявоз. 

5.    А Майя Пчьолка та Олександр Мельничук як завжди порадували всіх сплавом. Бідняжки підкорювали сап-борд та їли смачний шашлик. В наступний раз можна приєднатися 12 вересня. Буде круто!

6.    Мистецькі вихідні у столиці разом із Діаною Танасійчук. Під час подорожі відвідали Київський музей воскових фігур. А вишенькою на нашому торті був грандіозний концерт органної музики у виконанні народного артиста України - Володимира Кошуби.

 

 

Фантастична Туреччина

Тетяна Саракуз повезла найзавзятіших мандрівників у Туречиину. Аланія - захоплюючий турецький курорт зі своїми гірськими краєвидами, скелями, фортецею та просто атмосферою. Це був дуже драйвовий екстремальний, релаксово-морський тиждень. Ми провели сонце на вершині Аланійської фортеці, співали та танцювали дорогою до візантійського міста Сіде, купалися у водоспадах Манавгат, каталися на піратському кораблі та стрибали у відкритому морі. Один із днів виділили на чарівне місце – Каппадокію, де піднімалися в небо на повітряних кулях милуючись долиною кохання.  Не можна не згадати дорогу до каньйону Сепадере, адже це було незабутньо.