Як закрили в нас базар, то поїдем в Занзібар - щоденник мандрівника

З вами в ефірі знову щоденник мандрівника, і сьогодні ми маємо для тебе дійсно особливу підбірку. Ну от прямо таку гарячу-гарячу… блакитну-блакитну… Дивись, надихайся та подорожуй чарівними куточками нашої планети. 

Королівський Дубай

10 листопада невелика група наших мандрівників  на чолі із Тетяною Грідасовою повернулася із Дубай. Ох…Що це був за відпочинок? Казковий! Ми проживали у крутому готелі «Hilton» - яка ж там краса… Завдяки карантину (так, саме завдяки) не було черг: нам вдалось усе роздивитись, дістатись найвищої будівлі світу та робити круті фотки БЕЗ людей на фоні. То є дуже круто! 

До того ж у Дубай захист на дуже високому рівні, тому ми не хвилювались на рахунок вірусу. Все чистенько, аж блищить, всюди засоби гігієни. Було дійсно дуже комфортно. 

А ще ми щодня відпочивали на пляжі. Це казкове місце: гаряче море, яскраве сонце та неймовірні краєвиди навколо. Це неперевершено! Ми бажаємо тобі приєднатись до нас у фантастичній новорічній мандрівці до Дубай 28 грудня!

 

Занзібар...То просто космос!

Але ж це не все… Ой не все! Ще дві наші мандрівниці повернулись із райського куточка. Дівчата Марина Чепурна та Надія Крамер були у розвідувальній мандрівці на острові Занзібар. Відверто кажучи, уся наша Бідняжівська родина хотіла би бути там разом із ними, тому ділимось з вами враженнями наших мандрівниць:

«Минулого тижня ми полетіли у подорож-розвідку на райський острів Занзібар. Впевнено можемо про це говорити, тому що колір океану і білосніжний пісок, ніби райський острів з реклами баунті. Це те місце, де твоя єдина проблема – щоб кокос не впав на голову)))) Щодня ми куштували екзотичні фрукти та різні свіжесенькі морепродукти, а вечір завершували біля океану в пальмовому гаю на заході сонця. 

 

«Акуна матата» - це девіз не тільки місцевих, він також став девізом і для нас. Тут панує особлива атмосфера: ти розслабляєшся і втрачаєш відчуття часу» - діляться враженнями дівчата. 

Нам вдалось здійснити стільки мрій в одному місці: скупатися в океані, покататись на моторолерах вздовж пляжу та відчути подих занзібарського вітру, погодувати величезних черепах, що живуть на острові уже дуже довго (в дехто навіть і купався разом із ними). А ще був один момент заради якого варто жити… Неймовірний занзібарський дощ у пальмовому гаю… Повірте, він дійсно неймовірний! 

 

Ми підготували три мандрівки у наступному році до цього райського куточка і запрошуємо тебе приєнатись. Подробиці тут!