Що ми відвідали за останні два тижні? Щоденик мандрівника продовжує свою роботу

Привіт усім затятим мандрівникам. Цього разу ми вирішили поділитись з вами мандрівками за два останні тижні. Найцікавіші мандри і період з 29 жовтня до 10 листопада. Гайда знайомитись з найцікавішими місцинами нашої фантастичної країни. 

Ми мали дві яскраві мандрівки до осіннього Закарпаття разом із Анастасією Попович. Це дуже мальовнича мандрівка! Відвідувати Закарпаття на вихідних - це вже наша з вами улюблена осіння традиція! І ці дві пари вихідних не стали виключенням: ми відвідали озеро Синевир, піднялись на Гимбу, сфотографувались на фоні водоспаду Шипіт. Пізніше відправились брати штурмом Паланок і, як не дивно, нам це вдалось). Також в нас була можливість три години релаксувати в термальних басейнах Косино (після вельми насиченого дня). Бажаючі парились аж у 7-ми саунах, а пізніше це щастя запили справжнім закарпатським вином. До речі, нічого спільного з винами в пляшках від Поляни Квасової воно не має. По секрету… Наступні вихідні не стануть виключенням, і ми знову відправимось в Закарпаття, тому приєднуйтесь до нас! 

Ще одна фантастично гарна мандрівка відбулась із Тетяною Луженецькою. Це мав бути справжній осінній вікенд у Карпатах, а вийшла неймовірна зимова казка. У перший день нас у горах засніжило, але це не завадило Бідняжкам подолати десятки кілометрів і піднятись до Писаного Каменя. Ми відвідали це місце Сили вельми дружньою та веселою компанією. Далі ми завітали у Дідову Аптеку, де слухали цікаві гуцульські історії, грілись карпатським чаєм та дегустували смачні настоянки. А згодом уже  релаксували у справжніх гуцульських чанах. 

На другий день погода порадувала осіннім теплом, тому відпочинок на Буковелі вдався на славу: ми відвідали етнопарк "Гуцул-ленд", де весело погуляли, погодували місцевих звірів, насолодились тамтешнім гуцульським колоритом. І на завершення додали екстрим-приправу у вигляді Джипінгу Карпатськими схилами. Ох і зарядились ми емоціями! Переглядайте світлини переймайте ці яскраві емоції та вирушайте у мандрівку разом із нами. 

Романтичний осінній Львів

Звісно, що оминути Львів у таку прекрасну пору ми не могли, тому і мали ще декілька цікавих мандрівок. 

Разом із Анастасією Борзик наші мандрівники відвідали Львів на Гелловін.  Нам пощастило дізнатись моторошні легенди величного міста, відвідати Личаківське кладовище, де поховано багато видатних людей, завітати до тюрми, де утримувався славнозвісний Степан Бандера. Звісно, що і кожного вечора ми не нудьгували, а файно відпочивали у найколоритніших закладах Львову, тож ділимось світлинами. 

«Що можна сказати про ці вихідні...Було багато смачненького! У перший день ми прибули до невеликого містечка Тернопіль, поснідавши стравами італійської кухні у закладі «Фламінго», ми файно прогулялись, слухаючи цікаву оглядову екскурсію. Родзинкою дня був топовий заклад, який має 2 відзнаки Ревізова, – «Старий Млин». Тут є все, що душа бажаю: борщ у хлібині, бограч, ніжний банош і це тільки початок! Цей заклад – відкриття  для прихильників української кухні. Чудовим завершенням дня був похід у аквапарк. На другий день ми відправились до Львова. Тут просто рай для гурманів. Площа ринок майорить розмаїттям ароматів та смаків. Кожен любитель смаколиків знайде собі страву до смаку. Нагуляні та приємно стомлені у вечорі ми відправились додому»А от разом із Ангеліною Дмитрук ми гарно відпочили та посмакували у Тернополі та Львові. Це була нереальна гастрономічна мандрівка! А от і враження від мандрівників:

Зона відчуження

Господарець Ольга разом із своїми мандрівниками випробувала новий формат мандрівки до Чорнобилю. Ми провели цілих 2 дня у Зоні Відчуження, ночували в Чорнобилі, знайомились з місцевими жителями, що називаються самоселами. Побачили значно більше, ніж бачимо зазвичай в одноденній мандрівці. А ще величезною перевагою мандрівки стало те, що ми подорожували маленькою групою, а це дало змогу заглянути у всі закутки одного з найпопулярніших у світі серед мандрівників міста-привида Припять. Тож ділимось враженнями!

 

Сімейні одноденні мандрівки

Отож, 30 жовтня з самого ранечку разом із Діаною Танасійчук ми відправились у таємничу мандрівку. Так звані, «Пригоди на канікуліх»… Ми досі під враженням, адже нам вдалось відвідали місто професій «KidsWill», де дітлахи відкрили для себе світ дорослих, знайомлячись в ігровій формі з 100 різними професіями. Ми дізнались цікаві факти про різні фізичні явища в Музеї популярної науки і техніки «Експериментаніум». Занурилися в світ цікавих експериментів! 

Далі нас дивував музей фото ілюзій, в якому фотозйомка не тільки не заборонена, але і є невід'ємною частиною чарівного дійства. Ми зробили круті фото та добре повеселились. З нетерпінням чекаємо наступних пригод, які плануємо на 28 листопада. 

І наостанок… Разом із Оксаною Боцул ми відвідали Умань. Бідняжки здійснили захоплюючу подорож: побачили справжню "золоту осінь", гуляли Софіївським парком, насолоджувались дзеркальними озерами і скульптурами Крім того, відвідали сучасну Софіївку – «Фентезі парк», який вражає своїми інсталяціями та водопадами. Спустились в Уманські підземелля, де панує таємнича та містична атмосфера. А на завершення ми насолодились живою музикою на Уманській набережній. Мандруй разом із нами! 

 

А ще 7 листопада разом із Дмитром Отс подолали цілих 2 км лабіринтів та гарелей під землею. Це було дуже захопливо та круто! 4 години під землею і ти виходиш зовсім іншою людиною. У однієї з наших учасниць був День народження! Ми привітали її у такому незвичайному місці усією дружньо компанією. Хочемо поділитись світлинами з мандрівки.