Бідняжівські мандри на День Незалежності

А ви були з нами на День Незалежності? Ми вже вирушаємо в нові мандрівки, і лише зараз зрозуміли, як багато мандрівок нам вдалось здійснити. Тож тепер готові поділитись з вами нашим щоденником мандрів. 

Морський відпочинок

Почнемо із морського відпочинку, наші Бідняжки були у різних куточках України: пірнали і в Чорне, і в Азовське море. Так на чолі із Іриною Пишною група наших мандрівників підкорила Коблево (особливо Андрій Рудик зі своїми піснями). 

Ми влаштували концерт на березі моря з багаттям, гуртом співали та насолоджувались невимовною атмосферою, милувалися заходом сонця та танцювали у місцевих клубах. Крім того, славно відвідали аквапарк та дельфінарій.

А інші наші мандрівники відправились 21 серпня на Азовське море і до цих пір гріються там на сонечку разом із Юлією Ковальчук. Тут фантастичний пляж, теплесенька водичка, гарячі джерела Арабатської стрілки та лікувальні грязьові ваа-а-анни))) Ми робимо періодично туди "набіги", тому приєднуйтесь!

Ну і звісно, що ми не залишили без уваги улюблену Затоку. Оля Салтан повезла туди свою компашку, яка насолоджується відпочинком на повну.

 

Мандрівки на один день

Звісно, що не всі мандрівники мали змогу відлучитись із міста надовго, тому у нас були і яскраві одноденні поїздки. Так, Анастасія Борзик провела День Незалежності у Межигір’ї та Київській Русі. Ми відвідали унікальний кінологічний центр, побачили шедеври середньовічної архітектури та відчули атмосферу величної епохи князівської Русі.

І мали ми ще одну ну дуууже інстаграмну мандрівку 23 серпня разом із Ксенією Боцул. Це справжній InstaWeekend Ми відвідали 3 живописних кар‘єри у Іванові, Жежелеві та Черепашинцях, насолодилися пейзажами. Побачили блакитну водичку, як на Мальдівах та влаштували неймовірно смачний пікнік. 

Наша Ксенія вельми завзята, то му в неї була ще одна мандрівка: аквапарк і кінна ферма.
Нам провели екскурсію на КСК «Вінниччина» та покатали верхи на конях! А далі Бідняжки поїхали релаксувати в аквапарк «7 океан», де плавали у басейні, ніжились у джакузі, сауні, з’їжджали з екстремальних гірок і насолоджувались відпочинком.

Любителі екстремального відпочинку мали аж два сплави. Разом із Майєю Пчьолкою Бідняжки підкорили Дністер. Насолоджувались неймовірними краєвидами, божественним заходом сонця та ніжились під останніми літніми променями. 

Деяким цього було замало і вони відправились у іншу подорож, де був і сплав, і сап-борд, і шашлик.
«Добре, що погода Бідняжок не злякала: на зміну дощу вийшло сонечко! Цього разу з нами пливли ще й дітки! Ще ті сміливці. Підкорили катамарани та сап-борди за один день! Тому всі заслужили дуже смачного шашличка))», - ділиться враження Майя. 

Це були фантастичні вихідні. Приєднуйся до нас у наступних мандрівках: сплав по Дністру та по Бугу


Ну і як же без Львова та Карпат!


Разом із Іриною Гаращук славно потусили у Львові на День Незалежності. Багато чого відвідали та побачили. Були поблизу водоспаду Кам’янка, відвідали зоопарк Лімпопо, катались на трамвайчику та обіймались із кізочками. 

А Анастасія Попович дала можливість нашим мандрівникам поніжитись у купальнях Косино та насолодитись природою Карпат. Так само і наш Паша Власюк мандрував із Бідняжками Закарпаттям. Краса та й годі!

 

Юна Монастриська ділиться і своїми враженням з мандрівки "Купальні Карпат":

"Ми повернулися з «Купальні Карпат» Насолоджувались гуцульським колоритом на полонині "Перці". Там ми слухали цікаві історії та легенди, куштували смачненьких наливочок та сирів, танцювали та грали на місцевих музичних інструментах. Жили ми в Буковелі тому сповна використовували всі можливості то розважались на повну )) Їздили купатись в мінералізованих водах Солотвино, а на завершення гуляли стежками Довбуша та познайомились із затишним містом Івано-Франківськом.

 

Прекрасні вершини Драгобрату підкорювала група на чолі з Андрієм Рибачком. Три дні трекінгу у неймовірно сприятливу погоду 50 сміливців, дослідників, любителів природи та безнадійних романтиків пліч-о-пліч пройшли 40 км по наших українсих горах!

Купались та набирались сил в гірських озерах, підкріплялись чорницею та джерельною карпатською водою, ночували під горою біля озера, відвідали вівчарів, обїлись сиру, потіскали овечок, собак пастухів і їх цуценят. Фух! Та їх не переслухати і не переповісти))) І це ще не все: Юрій Пілявоз приготував просто в горах на всю групу борщ та банош - от вже ж балує Бідняжок!

Можемо тільки уявити, як там круто і смачно) Або ж перевірити особисто на наступний рік, бо то вже традиція - на День Незалежності Бідняжки гуляють по Свидовецькому Хребту.  А ще згодом можна буде переглянути відео з цих мандрів від Олександра Антонюка та Ірини Рибачок.