Болгарія 2021! На море в сонячну країну!

Болгарія - країна, що вразить своїм теплим морем, чистими широкими пляжами, смачною кухнею та крутими розвагами :) Тур в Болгарію з Вінниці цього року саме для тебе.

Для нашого повноцінного релаксу 7 повних днів відпочинку, що дасть змогу відпочити ще краще!

 

В турі в Болгарію з Вінниці на тебе чекають:
•    Шикарні пляжі та аквапарки
•    Яскраві нічні клуби та автентичні болгарські вечірки
•    Смачна місцева їжа та болгарський колорит…Уух!
Це буде неперевершено!

ТОП-5 причин чому Болгарія

1. Болгарія має виняткову природу! Багато парків та заповідників, синергія могутніх гір та чистого і спокійного моря.
2. Привітні та близькі по духу люди, адже в нас є певна схожість мов та культури.
3. Досить високий рівень європейського обслуговування.
4. Фантастичні широчезні та чисті пляжі, де можна насолодитись відпочинком і великою компанією, і з маленькими дітьми. То просто рай!
5. Доступні ціні. Тут славно, гарно, смачно і доступно!

Вечір в Болгарському селі!

Ти полюбляєш колоритні вечірки? Полюбляєш знайомства з культурою та традиціями різних народів? Хочеш більше танців, вина та веселощів? Тоді давай з нами до вражаючого Болгарського села! Окрім розваг ще й смащнюща вечеря та безлімітне вино :)

Наші готелі, де ми будемо відпочивати цьогоріч

Готель Bora Bora 3*

Наш готель Bora Bora 3* розташований в затишній частині курорту Сонячний берег. Рейтинг 8,6/10 на сайті booking.com, рейтинг 4,4/5 на сайті google.com. Відстань від готелю до пляжу - 200 м. 
Двохмісні номери оснащені двоспальним або двома односпальними ліжками, всіма необхідними меблями, кондиціонером, міні-холодильником, телевізором та балконом. Кожен комер має свою ванну кімнату.

Трьохмісні номери такі ж, як і двохмісні номери, тільки третя людина розміщується на додатковому розкладному кріслі. 

Чотирьохмісні номери є двох типів: номер-студія або апартаменти.

Номер-студія - це одна кімната на 4 людини з двоспальним та двоповерховим ліжками. В кімнаті є всі необхідні меблі, власна вання кімната, балкон та міні-кухня з посудом для приготування їжі.

Зверніть увагу, що в трьохмісних та чотирьохмісних номерах обирає ліжко першою та людина, що першою зареєструвалась у цей номер.

Апартаменти - це дві кімнати,одна з яких спальня, а інша - вітальня. У спальні є двоспальне ліжко, у вітальні два розкладних крісла, всі необхідні меблі та міні-кухня з посудом для приготування їжі, власна ванна кімната та балкон.

На території нашого готелю є басейн з лежаками для загального користування та бар з лаундж-зоною для гарного проведення часу.

Готель Poseidon 4*

Наш готель Hotel "Poseidon" розташований в затишній частині курорту Сонячний берег. Рейтинг 8,6/10 на сайті booking.com, рейтинг 4,0/5 на сайті google.com. Відстань від готелю до пляжу - 200 м. Всі номери - це апартаменти з усіма зручностями в номері: всі необхідні меблі, ванна кімната, телевізор та кондиціонер. 

На території нашого готелю є басейн з лежаками для загального користування та бар з лаундж-зоною для гарного проведення часу.

Гарна пропозиція для сімейних Учасників з дітьми.

Чудовий відпочинок та розваги для маленьких Учасників нашого Клубу! 

Для подорожуючих із дітьми діють гарні умови при розміщенні дітей разом із дорослими в номері.

  • Готель Bora Bora 3*. Для дітей від 3 до 12 років знижка 40 Євро з окремим місцем в автобусі. В такому випадку дитина проживає в готелі з 2 дорослими ТІЛЬКИ в 3-хмісному номері на додатковому кріслі. В усіх інших номерах для дитини діє знижка 10% від вартості подорожі.
  • Готель Poseidon 4*. Для дітей від 3 до 12 років знижка 10%.

Харчування в готелях

Отож, у цій подорожі ми будемо проживати у двох готелях: Bora Bora 3* та Poseidon 4*. 

В готелі Bora Bora 3* включені лише сніданки, але за бажанням при реєстрації можна додати додатково ще й вечері типу шведський стіл (40 Євро вечері на увесь період подорожі).

В готелі Poseidon 4* у нас включене харчування по системі HB: сніданки та вечері.

Ми запланували багато виїздів в Болгарію на 7 повних днів.
Всі виїзди зібрали тут. Обирай свій та #впередзапригодами