На море в сонячну Болгарію!

Тур-клуб «Бідняжка» вкотре розширює горизонти, і на цей раз ми вирушаємо до сонячної та привітної Боларії. Болгарія – це країна, яка поєднує мальовничу природу, стародавні пам'ятники, широкі пляжі, а також різноманітну та дуже смачну кухню. Туристів манить безліч речей у Болгарії: тепле південне море, свіже повітря, пісочні, чорноморські пляжі та м'який клімат. Болгарія – це не просто море, це привітні та дружелюбні  люди, які з радістю зустрічають своїх туристів та гостів курорту. Подорож з Бідняжками у Болгарію гарантує чудовий відпочинок за мінімальні кошти, а також це чудовий шанс відпочити від буденних турбот та метушні міста. Хоча шлях до цієї країни чималий, але Болгарія недорого – це не мрії, а реальність.

Бідняжки відпочивають на курорті Сонячний Берег, що має міжнародний знак якості «синій прапор», який підтверджує безпеку для здоров’я та чистоту води. Сонячний Берег  - це справжня перлина Болгарії. Широкий пляж, тепла морська вода та досить гарно розвинена інфраструктура – є відмінними особливостями цього відпочинку.

Для ідеального відпочинку ми обрали два готелі: «Karlovo»,  який порадує нас смачною кухнею з харчуваннями типу HB ,тобто повноцінний шведський стіл двічі на день, а також готель "Saint Elena Apartcomplex" без харчування з кухнею для самостійного приготування їжі. Кожен може обрати готель за бажання та гаманцем. 

Вирушивши у тур в Болгарію Ви будете насолоджуватись кожнем днем перебування у цьому райському куточку. Тут є не тільки море, що манить до своїх берегів, а й велика кількість ресторанів та кафе, в яких можна скуштувати страви національної болгарської та міжнародної кухні. Ви віднайдете безліч різноманітних розваг та можливостей для активного відпочинку. В Болгарії ми  не тільки купатись на морі, а й у дружній компанії Бідняжок ми граємо ігри на воді та влаштовуємо «чемпіонати» з футболу чи волейболу.

Неподалік від нас знаходиться стародавнє місто Несебр, що чарує своїми вузькими вуличками та дивовижними краєвидами на нічне місто. Саме це місто є одним з найдавніших міст Європи. Кожного дня вчені та історики досліджують та відкривають все нові сліди давніх культур та цивілізації, які жили на півострові Несебр. Прогулянка у Несебер, це ніби подорож у часі. Коли опиняєшся в цьому місті хочеться взяти камеру та знімати фільм про минуле болгарського народу.

Ми будемо не тільки ніжитись на сонечку, а й вирушимо до аквапарку у нашому місті, який є найкращий з усіх в Болгарії. Саме аквапарк додасть нотку драйву та яскравих емоцій у Ваш відпочинок.

Щоб краще познайомитись з традиціями, автентичними будиночками та місцевим побутом ми поїдемо в болгарське село, де немає місця смутку та печалі, а є тільки танці та літри безкоштовного вина.

Під час відпочинку в Болгарії ми поїдемо в Стамбул, та за один день пізнаємо турецьку культуру та ознайомитись з ключовими місцями столиці Туреччини . Стамбул – це місто-легенда зі своєю історією та вражаючою архітектурою. Під час мандрівки ми пройдемось найвизначнішими місцями та вуличками Стамбулу, завітаємо на відомий турецький ринок та здійснимо  прогулянку на катері по водах протоки Босфор.

Наші поїздки в Болгарію відбуваються з Вінниці майже протягом усього сезону. Потрібно лише обрати дату, яка найкраще підходить, спакувати валізи, взяти гарний настрій та паспорт, а все інше ми зробимо за Вас.