Відпочинок у Буковелі 2020-2021

Цього року Бідняжки планують крутезний відпочинок у Буковелі. Ми особливо полюбляємо гірськолижні туси у всіх їх проявах, тому і готуємо для вас найкомфортніший готель в серці Буковелю та зручний теплий автобус. 

 

Зимова магія на курорті Буковель


Буковель – це один із найрозповсюдженіших курортів і мандри сюди у кожного здійснюються по-різному. Для когось тур у Буковель – це як перше кохання: ніколи не забувається, п’янить та манить щоразу. Для інших – це як шлюб: довготривалі стосунки з постійним розвитком та пошуком гострих відчуттів. А для нас – це як ще один дім, куди ми любимо приводити гостей, пригощати друзів та піклуватись про них. У цьому наші організатори найкращі. 

Відпочинок на Буковелі - це справжня зимова казка, особливо, якщо дуже сніжно. Зараз  ми з вами поділимось секретними секретами від наших мандрівників. 


Що тебе чекає на Буковелі разом із Бідняжками?


Перше та найголовніше: Буковель - фантастичний гірськолижний відпочинок, найбільший у Східній Європі. Тобі відкриється неперевершений вигляд на Карпати. Іноді нам здається, що за ці краєвиди, ми готові продати душу… Ми полюбляємо зустрічатись після чергового спуску та пити зігріваючі напої, сміятись з того як ми злітали з гір та складати маршрути наступних спусків. Це неймовірні емоції :)

Тут дуже зручно кататись як справжнім маестро, так і початківцям, адже курорт Буковель пропонує усі зручності: проживання, спорядження, харчування, різноманітні розваги, смаколики, медичні послуги, одним словом, абсолютно усе для того, аби мандрівники відчували себе комфортно. 

Буковель пропонує нам і школу для лижників, адже дехто приїздить сюди вперше. Тут ви знайдете найкращого інструктора та швидко станете на лижі або сноуборд, це ми вам гарантуємо. А ще тут просто неймовірна кількість схилів для катання! 

Друге, розмаїття розваг…  Будь-які зимні веселощі тут доступні у достатку. Шикарна атракція – сноутюбінг. Це такі крутезні плюшки, на який можна смачно з’їхати з гірок. Це фантастична розвага для дорослих і малих. Навіть якщо ви не любите лижі та сноуборд, а приїхали «за компанію», то сноутюбінг стане вашою улюбленою забавою. Також можна покататись на ковзанах та санях.

 
«Тут на тебе чекають фантастичні гори, вкриті білим та пухким снігом… А в поєднанні з крутими розвагами створюється незабутній зимній відпочинок» - ось як характеризують Буковель мандрівники.


Також на тебе чекають і гаряченькі басейні у VODA Club. Що може бути краще, ніж ніжитись у гарячих водах, споглядаючи усю незвідану красу карпатських гір?..


Секрети відпочинку від Бідняжок

 

  • Милуйся краєвидами під час спуску, засніжені гори – це просто космос.
  • Випий смачного глінтвейну на Фільварку та обов’язково помилуйся там засніженими вершинами.
  • Запам’ятай пухнастий сніг таким, яким він є. Більше можеш ніде не побачити :)
  • Обкатай стільки схилів, на скільки хватить сил.
  • Насолоджуйся комфортом та катайся драйвово
  • Веселись в компанії друзів та подорожуй із Бідняжками.

#впередзапригодами 

http://tcb.com.ua/trips/filter-bukovel/