ТОП-5 місць, які варто відвідати на Азовському морі

ТОП-5 місць, які варто відвідати на Азовському морі

 

Літній відпочинок на Азовському морі – це традиційна мандрівка Бідняжок кожного сезону. Ми формуємо файну команду та виїжджаємо на море прямо із Вінниці зручним великим автобусом.

Але що ж то за відпочинок без крутих місцин, оригінальних ідей та фантастичних локацій? Тому ми підібрали для тебе найцікавіші місця поблизу Азовського моря, аби ти міг сповна насолодитись якісним відпочинком. Погнали!

Азовське море з Вінниці: що там ще цікавого крім моря?

 

  1. Арабатська стрілка (саме так називається місце, де ми будемо відпочивати) багата на різноманітні озера. І одне із найвражаючих – рожеве озеро. Важко навіть уявити, що в нас в країні є місцини з такими атмосферними кольорами, марсіанськими пейзажами та купою цілющих властивостей. Саме тут ми зробимо тони фантастичних світлин, оздоровимося по повній та зарядимося енергією на весь наступний рік. Фантастичне місце, яке ми всім радимо відвідати.
  2. Наступна локація – гаряче джерело. Це просто знахідка для тих, хто хоче заспокоїти нервову систему. Все зроблено для того, аби відпочинок на Азовському морі зробити максимально комфортним та кайфовим: гаряча пара… водні атракціони… та заспокійлива атмосфера. Відвідати це місце має кожен, хто дійсно полюбляє справжні дива природи.
  3. Термальний комплекс «Арабатські терми». Ще одна доволі цікава місцина для любителів гарячих джерел. Це окремий курорт, де можна насолодитися грязьовими ваннами, лікувальними водами, купанням від відкритим небом та іншим. Дуже круте, сучасне та комфортне місце, яке ви можете відвідати під час туру на Азовське море разом із Бідняжками.
  4. Неймовірний заповідник Асканія Нова. Багато хто вже бував там, а багато хто – чув лише у школі. Це дійсно фантастичне місце, де є велике розмаїття флори та фауни. Ти наче потрапляєш у Африку чи Південну Америку. Атмосфера просто переповнює, а емоції ллються через край від побаченого.  Цей куточок України вартий того, аби сюди потрапити. Це і ще більше чекає тебе під час мандрівки на Азовське море автобусом з Вінниці разом із запальним тур-клубом «Бідняжка» .
  5. Ну і який же морський відпочинок без Аквапарку? Ну от серйозно! Яскравий, драйвовий та запальний Аквапарк Акваленд уже чекає своїх відвідувачів. Звісно, що розповідати про кожнісіньку гірку ми не будемо, але скажемо, що він вартий того, аби його відвідати, особливо якщо ти зібрався в тур на море. Це ж одна з родзинок нашої яскравої мандрівки. 

Чому варто поїхати на море з Бідняжками?

На це є безліч причин, і якщо ти хоча б один раз відпочивав з нами, то ти їх знаєш.

З нами будь який відпочинок стане ще кращим!

  • Постійна підтримка організатора 24/7
  • Вирішення будь який питань та ситуацій
  • Найкращі місця та локації
  • Найдоступніші готелі з високим сервісом
  • Зручний та комфортабельний автобус
  • Неймовірна атмосфера у мандрівці.

Обирай? бронюй свою дату та відпочивай на Азовському морі разом із крутезною компанією мандрівників.

 

ВСІ ВИЇЗДИ ТУТ