Відпочинок на Арабатській Стрілці

Твій найкрутіший відпочинок в Стрілковому. Що нас чекає в сезоні 2021

Наші автобусні тури на море з виїздом з Вінниці доступні всім. Є багато варіантів відпочинку на Чорному морі, але сьогодні хочемо розповісти про Азовське і чому варто обирати для відпочинку саме Стрілкове.

Питаєш, чому ми обрали Стрілкове? Воно є найбільш віддаленим на Арабатці, тому тут не так багато людей. Це один з безперечних плюсів. Під час відпочинку минулого сезону нам дуже сподобалось, що жодного разу не було такого, що ти приходиш на пляж і шукаєш місце, де б це присісти, а виходячи з моря шукаєш свої речі. І ще один момент, який може тебе хвилювати. Багато хто знає, що Азовське - це мілке море для дітей, але саме на Стрілковому помірна глибина і тут комфортно плавати як для дорослих, так і для сімей з дітьми.

Дорога

Переважна більшість більшість наших мандрівок, на море в тому ж числі - це переїзд автобусом. Тут ми знайомимось, спілкуємось та просто гарно проводимо час у дорозі. Ми особисто дуже полюбляємо автобуси, адже в ньому завжди з перших хвилин складається своя атмосфера. Але якщо ти з іншого міста, і хочеш дістатись до місця відпочинку своїм власним транспортом, або ж просто хочеш на море, але тобі зручніше виїхати з іншого міста чи області, ласкаво просимо в Бідняжку, вартість проїзду буде відніматись від оргзбору:)

Також важливий момент - у наших мандрівках ми дотримуємось усіх карантинних вимог та обмежень, за це можна не хвилюватись - з Бідняжкою завжди безпечно!

Особливості відпочинку у Стрілковому

Цього сезону відпочинок на морі в Україні залишається дуже актуальним, адже можливо когось буде зупиняти необхідність здавати ПЛР тести для того, щоб відпочити закордоном, тому встигни купити тур на Азовське море (Стрілкове), доки є зручні місця. То ж давайте поговоримо, чому і кому варто обрати відпочинок саме на Арабатській стрілці. 

Більш детальну інформацію про дати, вартість та програму подорожей зібрали за посиланням внизу сторінки. Вона там, гортай нижче:)

Але якщо коротко про відпочинок на Азовському морі  - то це чисте повітря, приємна глибина моря, широкий, майже безлюдний пляж, ну і у вільний від плавання час пропонуємо багато розваг.

1. В один з днів нашого відпочинку проведемо захід сонця на Рожевому озері під келих шампанського в гарній компанії. Зробимо яскраві фото, прогуляємось озером та придбаємо солі для ванни. 

2. Поїдемо на справжні термальні джерелаНайновіший гарячий басейн у с. Стрілковому, поруч знаходиться Гліцеринове озеро, після купання в якому одразу мінус 20 років :) Розвідаємо разом, адже побудували басейн восени 2020.

3. В сусідньому селі Щасливцеве розташований аквапарк - якщо стане спекотно на пляжі, можна буде розім'ятись на численних гірках.

 4.

Зоотерапія теж є в програмі! Поїдемо в гості до дельфінів, або поспілкуємось з тваринками в Сафарі-Парку.

 5. Любиш дискотеки? Теж є що запропонувати;) За бажанням поїдемо в сусіднє Щасливцеве - будемо запалювати, хоч всю ніч!

Ну а тепер хочемо детально розповісти про готель та пляж, адже на морському відпочинку це надзвичайно важливо!

Наш пляж

Ми провели тут усе літо минулого року і були просто в захваті від широкого пляжу, безлюдних просторів, чистого моря, теплого м'якого повітря. Арабатська стрілка повністю змінила стереотипи про українські курорти!!! Ну і  просто закохалися у Азовське море:))

Наш готель

Готель Ametist відкрився тільки в 2019 році (має рейтинг 8,4 на booking.com) та розташований на відстані 400 метрів до пляжу.

У кожному номері якісні меблі, ортопедичні матраци, кондиціонер, холодильник, телевізор з плоским екраном, великий індивідуальний балкон з меблями, або простора тераса у номерах на першому поверсі. 

Номери на першому поверсі розраховані на 4 осіб та мають окремий вхід. В кожній кімнаті індивідуальні, повністю обладнані мінікухні з усім необхідним набором посуду, плита для приготування їжі, холодильник з морозильною камерою. Великою перевагою таких номерів є великі затишні тераси зі столиками та стільцями. Все для нашого відпочинку:)

Номери на другому та третьому поверсі теж доволі просторі, мінімальний набір посуду, немає окремої кухні - можна використовувати загальну кухню на поверсі.

Дорослі зможуть відпочити біля великого відкритого басейну з шезлонгами і парасольками, діти - плескатися в дитячому басейні, який завдяки сучасним ввечері перетворюється на вируючий джакузі з гідромасажем для повного релаксу. Для дітей також є сучасний дитячий майданчик.
Є мангальна зона та альтанки, де ми минулого сезону провели не один приємний вечір, смакуючи шашлики. На всій території працює Wi Fi. Також у готелі є власний бар з кавою та прохолодними напоями.

!З досвіду проживання в готелі минулого сезону! Друзі, через те, що Стрілкове дуже віддалене від інших сел, тут існує декілька нюансів, про які ми би хотіли попередити заздалегідь. Тепла вода тут нагрівається сонячними променями, а не електрикою, тому деколи зранку вона може бути не настільки гарячою, як ми звикли.

І головна фішка цьогорічного відпочинку - номери будуть нам доступні одразу по приїзду, та до вечора в день виселення! Ми потурбувались про раннє заселення та пізнє виселення:)

Друже, будь впевнений, що тур на море з Бідняжкою неодмінно залишить тільки гарні спогади, адже з нами завжди весело, комфортно і незабутньо. З радістю проведемо це літо з нашими найкращими друзями та давай разом зробимо цю подорож на море з Вінниці дійсно крутою!

 

Ми запланували багато виїздів в Стрілкове на різну кількість днів.
Всі варіанти зібрали тут. Обирай свій та #впередзапригодами