Карпати на День Конституції: що побачили мандрівники, які не злякались новин?

День Конституції в Карпатах  - як довго ми про нього мріяли! 

Та буквально перед самим виїздом ми почули в новинах про те, що в Карпатах потопи і жахливі погодні умови. Як не було прикро, та першим нашим рішенням було скасувати подорож, адже безпека і комфорт наших туристів понад усе. Та коли ми почали телефонувати нашим гідам та готелям в Карпатах, вони всі були здивовані нашим рішенням і запевняли що погода чудова і жодних проблем немає. 

Ми зв'язалися з усіма нашими знайомими у Карпатах і відповідь була однакова: "Дійсно, річка вийшла з берегів, але за кілька годин вода зійшла і протягом двох днів прибрали всі наслідки. Зараз в Карпатах все чудово, погода сонячна і тепла". Нам навіть присилали фото, які підтверджували, що все гаразд. І ми прийняли рішення їхати.

Чи справді "Буковеля немає" і "Карпати змило"?

Більшість наших туристів нам довірились і вирішили не переносити відпочинок. Але все ж були ті, хто скасував поїздку, дуже шкода, що через перебільшені і не правдиві новини туристи втратили можливість відпочити на день Конституції.

По приїзду вранці ми були вражені. Нас зустріло яскраве сонце і чудова погода. Ми проїжджали саме ту частину дороги, яку показували у всіх новинах, що вона нібито повністю зруйнована і затоплена. Дорога в реальності була ідеальною, розчищеною і без води. Ми навіть зняли відео і розіслали всім знайомим. Бо на словах напевно б не повірили)

Що там на Говерлі?

На цих вихідних була найкраща погода на Говерлі. Організатор Тетяна Грідасова розповідає, що підкорювала Говерлу 8 разів, і всього 2 рази не було дощу під час підйому, і один з них якраз припав на ці вихідні.

"Ніякого туману, було дуже тепло і сонячно, небо було чисте, тому нам відкрились неймовірні краєвиди. Ми дуже раділи, що все ж прийняли рішення поїхати і підкорити Говерлу!", - розповідає Таня.

Як щодо коронавірусу?

В теперішній "коронавірусний" час, у мандрівників часто виникають запитання: як щодо безпеки під час подорожі в Карпати?В Карпатах значно менша кількість людей ніж у місті, до того ж ми завжди знаходимось на свіжому повітрі. Тільки ми і гори, тут шанси підчепити вірус значно нижчий ніж у щоденних умовах.

Де проживаємо в Карпатах?

Це наша головна фішка - ми проживаємо у самому центрі Буковеля. Це унікальна можливість, адже більшість туристичних фірм проживають у сусідніх селах. У Буковелі проживати дуже круто, адже тут величезна кількість розваг і вдень і вночі. Кафе, ресторани, величезний СПА комплекс та Озеро Молодості, де можна купатись. Приєднавшись до нас, можна провести літо незабутньо і залишити про нього лише найкращі спогади. 

А які плани поїздок на майбутнє?

Ми їдемо в Карпати щотижня протягом усього літа. У нас є багато цікавих програм: підкорення Говерли, купальні Карпат, поїздки на Верховину в гості до гуцулів, до гірського озера Герешаска, та ще багато цікавих пропозицій. Ми маємо поїздки на 2 та 3 дні. Також маємо виїзди на 4 і 7 днів, які можуть бути повноцінною альтернативою морському відпочинку.

Тому, відкидаємо усі сумніви та вирушаємо #впередзапригодами до омріяних Карпат.