Чи варто відвідувати Карпати влітку?

Гори влітку – це окремий вид задоволення. А особливо українські Карпати! Наша команда розробляє ексклюзивні тури в Карпати з Вінниці по особливо приємним цінам та з великою кількістю вражень.

Що на тебе чекає в Карпатах влітку? 

Літні Карпати – то фантастична природа, неперевершено чисте повітря, шквал емоцій та безліч гастрономічних чек-поінтів. То ж зараз ми тобі відкриємо завісу та розповімо, що обов’язково варто відвідати в Карпатах влітку.

  1. Гора Хом’як. Це чудова невеличка «гірка» для всіх, хто хоче відкрити для себе красу Карпат. Маршрут підйому легкий, що його подужають навіть дошкільнята, зате вид відкривається такий, що захоплює подих від невимовної краси. Це неймовірне красиве місце, що входить до нашого обов’язкового відвідування, коли ми відправляємось у літній тур в Карпати з Вінниці.

2. Полонина Перці. Це одна з найколоритніших локацій…Тут робляться фантастичні світлини, варяться найсмачніші сири та настоюються дивовижні п’янкі наливки, що грають різноманітними смаками.

3. Джипінг! Чув таке слово? Так-так, ми не помилилися. Карпати влітку зустрінуть нас файними джипами, на яких ми відчуємо справжній адреналін та побачимо безліч казкових місць. Це неймовірно цікаво: ти наче перетворюєшся на персонажа з сучасного фільму Джуманджі та долаєш перешкоди протягом 4 годин, аби дістатись до кінцевого пункту призначення. Маленька поправочка, при цьому тебе не намагається з’їсти гіпопотам))

4. Буковель: літній тур з Вінниці передбачує атракції в цьому фантастичному куточку Карпатських гір. Нам будуть доступні неймовірні розваги на кшталт родельбану, роуп-джампінгу та інших екстремальних видів розваг. Крім того, ми матимемо змогу відвідати славнозвісний спа-комплекс VODA-club.

5. Чани, бані, сауни. На гуцульщині це ціла наука та культура: створити гарний чан та правильно нагріти, розтопити баньку «по фен-шую» та оздоровитися по повній програмі у мінеральних водах. Під час мандрівки Карпатами у вас буде можливість спробувати різноманітні водні процедури як оздоровчі, так і просто для релаксу.

Як їхати і що з собою брати?

Найзручніше дістатися в Карпати влітку автобусом з ТК Бідняжка. З нами завжди комфортно, весело та зручно.

Що потрібно брати з собою на гору та на яку погоду варто розраховувати?

  • Враховуючи те, що погода в Карпатах дуже мінлива, то варто завжди мати з собою худі з капюшоном або легку курточку. Також зайвим не буде дощовик та термочашка з чаем.
  • Підійматись на гору легше всього у зручних кросівках та спортивних штанах, варто прихопили головний убір по типу бандани чи каптура.
  • Варто також запастись бутербродами, снеками, горішками та іншими смаколиками, адже щоразу ми робимо привал на горі та влаштовуємо собі пікнік усією дружньою компанією. Крім того, не забудьте зарядити телефон, адже нагорі все хочеться сфотографувати. Ну і найзручніше все це нести у наплічнику (він же рюкзак на спину).

Разом із ТК Бідняжка тур в Карпати літом 2021 року стане для тебе справнім задоволенням та запам’ятається на все життя. Ми маємо декілька виїздів, тому поспішай та обирай найзручніший для себе. Вперед за пригодами разом.

ВСІ ВИЇЗДИ ТУТ